De specialiteiten voor Kerst van Slagerij Dennis van de Ven

Krijgt u tijdens de kerstdagen veel gasten te eten? Zorg dat dat u overheerlijk vlees op tafel zet! Wanneer u goed goed vlees op tafel heeft staan, hoeven er alleen maar ongecompliceerde bijgerechten bij om van het kerstdiner een spektakel te maken.

Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we dit jaar ook weer voldoende vlees op voorraad om van uw kerst een succes te maken. 

Bekijk hier de kerstfolder van 2018!

Onze rundvleesspecialiteiten:
  • Runderrollade
  • Runderhaas
  • Rundercarpaccio
  • Botermalse rosbief
  • Rollade van de chef
  • Carpacciotaartje
  • Côte de Boeuf
Onze varkensvleesspecialiteiten:
  • Varkenshaasje
  • Gevulde varkenshaas
  • Katenhaasje
  • Warme ham
  • Beenham
  • Karbonade
  • Varkenssukade
  • Kerstgebraad
  • Rollade van de Chef
  • Boshaasje 

Lamsvlees:

  • Lamsrack
  • Lamsfilet
  • Lamsschouder
  • Lamsbout

Nog gemakkelijker: online gourmetschotel bestellen

Onze kalfsvleesspecialiteiten

  • Kalfsbiefstuk
  • Kalfsentrecote
  • Kalfsoester
  • Kalfsfricandeau
  • Kalfsvlees
  • Kalfsgehakt
  • Kalfs Vitello Tonato
  • Côte de Veau

Wild en gevogelte

  • Hertenbiefstuk
  • Eendenborstfilet
  • Konijnenbout

Kip en kalkoen:

  • Kipfilet
  • Kiprollade
  • Veldhoen/Tante Door
  • Kalkoenfilet
  • Hele kip
  • Hele kalkoen
  • Kalkoenbout

Let op!

  • Hele kalkoenen moeten voor donderdag 20 december besteld worden
  • Voor specifieke vragen of bestelling voor wild en gevogelte verwijzen wij u graag door naar onze specialist Jo van Drunen in Geffen.
  • Bekijk onze kerstfolder hier
  • Bekijk onze gewijzigde openingstijden rond de feestdagen hier