Slagerij Dennis van de Ven verzorgt buffet tijdens verkiezing Brabantse Aspergewijn 2019

Op 25 februari vond bij De Rooise Boerderij de eerste openbare bijeenkomst in 2019 van het Brabants Asperge Genootschap plaats. Tijdens deze bijeenkomst werden de winnaars van het aanstaande aspergeseizoen bekend gemaakt:

“Vele aspergeliefhebbers, leden en belangstellenden van het Brabants Asperge Genootschap, waren samengekomen bij restaurant ‘De Rooise Boerderij’ te Sint Oedenrode voor deze eerste happening naar het aanstaande aspergeseizoen. Tijdens een professionele voorselectie is ‘s middags door wijnproevers; allen afkomstig uit de wijnwereld, een selectie van 6 wijnen gemaakt middels een blinde proeverij uit de vele ingezonden monsters. Deze 6 wijnen stonden ‘s avonds op de proeftafel en zijn door de ruim 120 aanwezige gasten eveneens blind beoordeeld. 

De winnaar van deze jaarlijkse competitie, Joseph Mulders en zijn vrouw, ontvangen de oorkonde uit handen van bestuurslid Jan van de Moosdijk. De daarbij behorende trofee mag dan een jaar lang prijken bij Mulders Wijnkopers te Valkenswaard.”

De 26e verkiezing van de Brabantse Aspergewijn werd druk bezocht door asperge- en wijnliefhebbers. Zo’n bijeenkomst kan natuurlijk niet zonder lekker eten. Slagerij Dennis van de Ven mocht het buffet voor deze avond verzorgen.