Nieuws uit de slagerij

Vier de feestdagen met Slagerij Dennis van de Ven

Van een lekkere gourmetschotel tot speciale stukken vlees: bij Slagerij Dennis van de Ven vindt u het lekkerste vlees voor de feestdagen. 


Lees meer 

Schijndels lekkerste gourmetschotels: weer volop verkrijgbaar bij Slagerij Dennis van de Ven

De grootste gourmetliefhebbers van Nederland wonen in het zuiden van Nederland, blijkt uit onderzoek. Sterker nog; de helft van de Nederlanders uit zuidelijke provincies zoals Brabant en Limburg gourmetten zo'n twee tot vijf keer per jaar! De feestdagen zijn natuurlijk bij uitstek geschikte dagen om te gourmetten. Bij Slagerij Dennis van de Ven doen we er alles aan om Schijndel te voorzien van de lekkerste gourmetschotels!

Lees meer;

Fan van gourmetten? Je bent niet alleen!

Tijdens de feestdagen (denk aan Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw) verzamelen veel Nederlanders zich rond het gourmetstel. Maar liefst één op de drie Nederlanders zal tijdens de feestdagen eindeloos tafelen door gezellig te gaan gourmetten. Maar waarom is deze vorm van tafelen eigenlijk voornamelijk in Nederland populair?

Lees meer 

Gourmet fans opgelet: wist u dit al over gourmetten?

Het is weer herfst: het seizoen waarin de dagen korter worden en de temperatuur daalt. De BBQ verdwijnt bij veel mensen weer tot volgend jaar. Maar het gourmetstel…dat mag juist weer uit de kast gehaald worden!

Lees meer;

Slagerij Dennis van de Ven in DeMooiSchijndelKrant

Deze week in DeMooiSchijndelKrant: Dennis van de Ven legt uit waar het vlees uit onze slagerij vandaan komt en waarom het belangrijk is om te kiezen voor kwaliteitsvlees. 

Lees het artikel online 

BBQ bij het Goeie Leven

De jaarlijkse barbecue van het Schijndels Netwerk voor Ondernemers werd dit jaar gehouden bij het Goeie Leven. En terwijl alle ondernemers hun vakanties nog eens door konden nemen, verzorgde Slagerij Dennis van de Ven een heerlijke BBQ!

Lees meer

Biertuin 2019

Dit jaar zijn we weer van de partij tijdens De Biertuin. Slagerij Dennis van de Ven verzorgt de lekkerste BBQ van Schijndel, ook op dit mooie festival! Voor €12,50 eet je lekker mee.

Lees hier meer!

Vakantie en Super Koele Actie

Slagerij Dennis van de Ven is van 22 juli tot en met 4 augustus gesloten i.v.m. vakantie. Daarna zijn we weer geopend. In de tussentijd dagen we iedereen uit een leuke foto met onze tas te maken. Lees meer over deze actie.

Lees meer

Zomer = BBQ!

Het is zomer. Dat betekent tijd voor BBQ! Bij Slagerij Dennis van de Ven houden we wel van een experiment als het aankomt op barbecueën. Daarom hebben we regelmatig nieuwe producten of een lekker stuk vlees dat we uitproberen op de barbecue.

Lees hier meer!

Laat de BBQ-expert bakken

Wist u dat we bij Slagerij Dennis van de Ven echte BBQ-experts zijn? Als u een grote barbecue in of rondom Schijndel organiseert, kan het dan ook handig zijn om zo’n BBQ-expert in te huren die het vlees voor u komt bakken. Wij zorgen dat het vlees perfect gegaard wordt, zodat u meer tijd hebt om bij uw gasten te zitten.

Lees meer

Slagerij Dennis van de Ven met vermelding in boek

Daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op: toen we het ‘No Worries BBQ’ boek opensloegen van Smokey Goodness, vonden we onze naam terug in het boek. Lees hier alles over het boek!

Lees hier meer!

Workshop en BBQ bij Brandweer Schijndel

Bij Slagerij Dennis van de Ven zijn we experts als het aankomt op vlees. We hebben een passie voor ons vak en die delen we maar al te graag! Begin deze maand gingen we dus langs bij de Brandweer Schijndel voor een workshop satéprikken. Op 1 juli had Brandweer Schijndel de laatste oefenavond voor de zomeravond. Die moest natuurlijk feestelijk afgesloten worden.

Lees meer

Complete BBQ pakketten bestellen in Schijndel

Genieten van een avond BBQ zonder stress en gedoe? Dan zijn de complete BBQ pakketten van Slagerij Dennis van de Ven de perfecte oplossing. U kunt deze pakketten ophalen bij onze slagerij in Schijndel.

Lees hier meer!

BBQ tips

Bij Slagerij Dennis van de Ven zijn we echte BBQ-experts. In Schijndel en omstreken weet iedereen dat ze bij ons terecht kunnen voor de lekkerste BBQ pakketten. Van complete pakketten om het zo gemakkelijk mogelijk te maken tot BBQ pakketten die uitsluitend vlees bevatten: als u binnenkort in of rondom Schijndel gaat BBQ’en moet u contact opnemen met onze slagerij. Wij vertellen u graag meer over het lekkerste vlees voor op de barbecue.

Lees meer

Alles over BBQ'en in Schijndel

Het is bijna zomer! De eerste BBQ dagen zitten er alweer op, maar bij Slagerij Dennis van de Ven hopen we natuurlijk dat er nog veel dagen met mooi weer zullen volgen. Gaat u barbecueën in of rondom Schijndel? Bekijk dan de lekkerste BBQ pakketten uit onze slagerij. Alleen vlees, complete pakketten en zelfs de barbecue zelf. Wij zorgen ervoor dat uw BBQ in Schijndel één groot feest wordt. 

Lees hier meer!

BBQ Masterclass van Peter de Clercq

Het is lente! Dat betekent mooier weer en langere dagen…maar wij kijken eigenlijk vooral uit naar het nieuwe BBQ seizoen. Als voorbereiding op het nieuwe BBQ seizoen volgde Dennis een masterclass bij Peter de Clercq. 

Lees meer

Overheerlijk buffet tijdens verkiezing Brabantse Aspergewijn 2019

Op 25 februari vond bij De Rooise Boerderij de eerste openbare bijeenkomst in 2019 van het Brabants Asperge Genootschap plaats. Wij verzorgden het buffet tijdens deze avond!


Lees hier meer!

Belevingsavond

Op dinsdag 19 februari organiseerden we, samen met Restaurant De Beleving, een bijzondere avond inclusief workshops. Lees hier hoe deze avond verliep en alles over een mogelijk vervolg op deze avond. 

Lees meer

Nieuw in ons assortiment: Carmen's Rolletjes!

Lees meer over dit nieuwe product.
Lees hier meer!

Hoog bezoek in de slagerij

Alaaf! Carnaval 2019 is alweer voorbij. Dit jaar hadden we de eer om Prins Felix d'n Urste en Adjudant Bart te mogen ontvangen in onze slagerij. 

Lees meer

BBQ Workshop (sold out)

Wijn drinken, bier proeven, biefstuk bakken, rollade knopen...kortom: heel veel over vlees leren en tegelijkertijd gezellig netwerken? Kom dan op 19 februari 2019 naar de volledig verzorgde BBQ workshop en 'Belevings'-avond ter waarde van €49,98!

Lees hier meer!

De lekkerste snijworst

Uit onze ambachtelijke worstmakerij komen de lekkerste worsten! Onze snijworst is daar een perfect voorbeeld van.

Lees meer over onze snijworst

Worstenhemel

Wist u dat we bij Slagerij Dennis van de Ven onze eigen worstmakerij hebben?  Als het over vleeswaren en worstsoorten gaat, beginnen we in onze slagerij te stralen.

Lees hier meer!

Makkelijk en snel: reepjesvlees!

Het nieuwe jaar lekker en gezond beginnen? Dat kan met ons reepjesvlees. Extra voordeel: dit vlees is super snel klaar!

Lees meer over ons reepjesvlees

Slagerij Dennis van de Ven helpt Jelle groeien

Op vrijdag 7 december en zaterdag 8 december krijgt iedere betalende klant een kerstboompje. Zolang de voorraad strekt. Lees meer over deze actie.

Lees hier meer!

Kerst bij Slagerij Dennis van de Ven

Alles over onze kerstspecialiteiten, gewijzigde openingstijden en gourmetschotels! 

Lees meer over kerst bij Dennis van de Ven

Openingstijden rond de feestdagen

Rond de feestdagen hebben we gewijzigde openingstijden. Bekijk ze hier!

Lees hier meer!

Wat zegt de jury over onze gehaktbal?

Benieuwd wat de jury zei over de gehaktballen van Ambachtelijke Slagerij Dennis van de Ven? Je leest alles over de uitreiking hier!

Lees meer over de uitreiking

Puzzel mee en win!

Kans maken op een heerlijke gourmetschotel voor vier personen (ter waarde van €75) ? Ga dan snel op zoek naar de MooiSchijndel Krant!

Lees hier meer!

Uitreiking Lekkerste Bal Gehakt 2018

De gehaktballen van Slagerij Dennis van de Ven zijn wederom genomineerd om kans te maken op de titel 'Lekkerste Bal Gehakt'. Benieuwd naar de uitslag? Lees dan snel verder! 

Lees meer over de uitreiking

Dennis van de Ven in Vlees Magazine

Deze maand staat er een uitgebreid verhaal over onze slagerij in Vlees Magazine. Benieuwd? Lees het artikel hier!

Lees het artikel hier!

Keukenbazen 2018

De Keukenbazen van 2018 zijn bekend! Ter inspiratie kwamen ze langs bij ons in de slagerij, waar we lamsvlees hebben klaargemaakt.

Lees meer over de Keukenbazen

AED 

Sinds kort hangt er een AED bij Slagerij Dennis van de Ven. En dat is belangrijk! Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel Nederlanders niet weten waar dichtstbijzijnde AED hangt.

Lees meer over het reanimatieapparaat bij onze slagerij;

Lekkerste Bal Gehakt

De finalisten voor de Lekkerste Bal Gehakt zijn weer bekend! Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de KNS (Koninklijke Nederlandse Slagers). Onze gehaktbal staat in de finale!

Lees meer over de lekkerste bal gehakt;

Slagertje Ven nu ook te vinden op Instagram!

Ook wij gaan met onze tijd mee! Vanaf nu zijn we ook te volgen op Instagram. Volg ons op @slagertjeven

Ze zijn er weer: zult en balkenbrij!

Ondanks de vaste schare fans zijn balkenbrij en zult toch
een beetje ‘vergeten’ vleeswaren. Zonde, vinden we bij Slagerij Dennis van de Ven. Daarom laten wij u graag opnieuw kennis maken met de traditionele zult en balkenbrij.

Lees meer over onze zult en balkenbrij 

Oma's stooflapjes

Onze stooflapjes zijn ouderwets lekker, vandaar de naam ‘oma’s
stooflap’! Deze magere runderlap wordt gekruid zoals uw grootmoeder het gedaan zou hebben. Zo hoeft u er verder niets meer aan toe te voegen.

Lees meer over oma's stooflapjes 

Het is weer tijd voor soep!

Regent het buiten? Is de temperatuur eindelijk wat gedaald
na de hete zomer van dit jaar? Yes! Dat betekent dat eindelijk weer tijd is voor de lekkerste soepen. Het liefst hebben we iedere dag een grote, warme pan verse soep in de herfst.

Lees meer over onze soep 

Grillburgers

Nieuw in ons assortiment: de grillburger. Lekker én snel klaar. Heeft u 'm al geproefd?

Lees meer onze grillburgers 

Klaar voor de toekomst

Toen Dennis van de Ven zo'n 13 jaar geleden de slagerij van Gebroeders vd Steen overnam, volgde er al snel een verbouwing. Het resultaat? Een gezellige, knusse winkel! Maar nu, flink wat jaren later, werd het tijd voor een nieuwe verbouwing van de slagerij.

Lees meer over de verbouwing

Vaderdag BBQ bij Noot

Op zondag 17 juni is Dennis van de Ven te vinden bij Restaurant NOOT voor een speciale barbecue. Deze datum staat natuurlijk in het teken van de vaders. Op zo'n dag mag een goede BBQ niet ontbreken.

Vaderdag BBQ
Vanaf 15:00u zijn de kolen heet en zal Dennis van de Ven zich uitleven op de mooiste stukken vlees & vis. Vaders zijn natuurlijk van harte welkom, maar eigenlijk mag niemand deze gezellige (en lekkere) middag mislopen.

Kaarten
Kaarten voor de Vaderdag BBQ zijn te koop in onze slagerij en bij Restaurant NOOT. 

Kosten
Een kaartje voor deze overheerlijke BBQ koopt u al voor € 27,50 p.p. (excl. drank).

Lekkerste aspergeham van 2018

Op 19 februari was de verkiezing van de Lekkerste Asperge Ham 2018! Onze aspergeham behoorde tot de top 3.

Lees verder over de lekkerste ham

Steun Tandje Durbij!

Op 23 en 24 juni gaan de mannen van ‘Tandje durbij’, een Schijndels wielerteam, de HomeRide fietsen. HomeRide is dé sponsorwielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds. Tijdens deze tocht leggen deelnemers maar liefst 500 kilometer af in de vorm van een hart. Dit doen ze in 24 uur, een dag en een nacht. De zorg voor een ziek kind gaat immers ook dag en nacht door. Het streven is zoveel mogelijk geld op te halen voor de Brabantse Ronald McDonald Huizen in Veldhoven en Tilburg.

Lees meer over Steun Tandje Durbij

De lekkerste wordt Uw Slager!

De lekkerste uit Schijndel wordt Uw Slager. Vanaf 17 januari sluiten wij ons aan bij een bijzonder club ambachtelijke slagers en gaan wij verder als Dennis van de Ven Uw Slager!

Lees meer over Dennis van de Ven Uw Slager

Wij draaien op Midmid