Nieuws uit de slagerij

Het laatste nieuws op social media

Volg Slagerij Dennis van de Ven op Facebook of Instagram.

Berry's creatie!
Rosbief, brie, superano, mosterddille en heel veel liefde. Dat proef je!
Limited edition in maart
Kipfilet, roomkaas, truffelparma, knoflookmarina...moeten we nog meer zeggen?
Ze zijn weer klaar
Het lekkerste rookvlees is weer klaar. Kom snel langs in de winkel!

Slagerij Dennis van de Ven geopend

Tijdens de uitbraak van het coronavirus COVID-19 is Slagerij Dennis van de Ven gewoon geopend. Wel hebben we voorzorgsmaatregelen getroffen zodat u veilig kunt blijven winkelen.

Lees meer 

Vier Valentijn met het lekkerste vlees

Het is Valentijn! Deze dag staat in het teken van de liefde
en bij Slagerij Dennis van de Ven weten we: die gaat door de maag. Natuurlijk kun je je geliefde meenemen naar een restaurant, maar soms is het net zo gezellig om een avondje thuis te blijven. Zeker nu er komend weekend weer een storm op komst is. Daarom hebben wij de lekkerste Valentijns-aanbiedingen!

Lees meer

Vier de feestdagen met Slagerij Dennis van de Ven

Van een lekkere gourmetschotel tot speciale stukken vlees: bij Slagerij Dennis van de Ven vindt u het lekkerste vlees voor de feestdagen. 


Lees meer 

Schijndels lekkerste gourmetschotels: weer volop verkrijgbaar bij Slagerij Dennis van de Ven

De grootste gourmetliefhebbers van Nederland wonen in het zuiden van Nederland, blijkt uit onderzoek. Sterker nog; de helft van de Nederlanders uit zuidelijke provincies zoals Brabant en Limburg gourmetten zo'n twee tot vijf keer per jaar! De feestdagen zijn natuurlijk bij uitstek geschikte dagen om te gourmetten. Bij Slagerij Dennis van de Ven doen we er alles aan om Schijndel te voorzien van de lekkerste gourmetschotels!

Lees meer;

Fan van gourmetten? Je bent niet alleen!

Tijdens de feestdagen (denk aan Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw) verzamelen veel Nederlanders zich rond het gourmetstel. Maar liefst één op de drie Nederlanders zal tijdens de feestdagen eindeloos tafelen door gezellig te gaan gourmetten. Maar waarom is deze vorm van tafelen eigenlijk voornamelijk in Nederland populair?

Lees meer 

Gourmet fans opgelet: wist u dit al over gourmetten?

Het is weer herfst: het seizoen waarin de dagen korter worden en de temperatuur daalt. De BBQ verdwijnt bij veel mensen weer tot volgend jaar. Maar het gourmetstel…dat mag juist weer uit de kast gehaald worden!

Lees meer;

Zomer = BBQ!

Het is zomer. Dat betekent tijd voor BBQ! Bij Slagerij Dennis van de Ven houden we wel van een experiment als het aankomt op barbecueën. Daarom hebben we regelmatig nieuwe producten of een lekker stuk vlees dat we uitproberen op de barbecue.

Lees hier meer!

Laat de BBQ-expert bakken

Wist u dat we bij Slagerij Dennis van de Ven echte BBQ-experts zijn? Als u een grote barbecue in of rondom Schijndel organiseert, kan het dan ook handig zijn om zo’n BBQ-expert in te huren die het vlees voor u komt bakken. Wij zorgen dat het vlees perfect gegaard wordt, zodat u meer tijd hebt om bij uw gasten te zitten.

Lees meer

Complete BBQ pakketten bestellen in Schijndel

Genieten van een avond BBQ zonder stress en gedoe? Dan zijn de complete BBQ pakketten van Slagerij Dennis van de Ven de perfecte oplossing. U kunt deze pakketten ophalen bij onze slagerij in Schijndel.

Lees hier meer!

BBQ tips

Bij Slagerij Dennis van de Ven zijn we echte BBQ-experts. In Schijndel en omstreken weet iedereen dat ze bij ons terecht kunnen voor de lekkerste BBQ pakketten. Van complete pakketten om het zo gemakkelijk mogelijk te maken tot BBQ pakketten die uitsluitend vlees bevatten: als u binnenkort in of rondom Schijndel gaat BBQ’en moet u contact opnemen met onze slagerij. Wij vertellen u graag meer over het lekkerste vlees voor op de barbecue.

Lees meer

Alles over BBQ'en in Schijndel

Het is bijna zomer! De eerste BBQ dagen zitten er alweer op, maar bij Slagerij Dennis van de Ven hopen we natuurlijk dat er nog veel dagen met mooi weer zullen volgen. Gaat u barbecueën in of rondom Schijndel? Bekijk dan de lekkerste BBQ pakketten uit onze slagerij. Alleen vlees, complete pakketten en zelfs de barbecue zelf. Wij zorgen ervoor dat uw BBQ in Schijndel één groot feest wordt. 

Lees hier meer!

Wij draaien op Midmid