Het laatste nieuws op social media

Volg Slagerij Dennis van de Ven op Facebook of Instagram.

Weer volop winterse producten!

De R is weer in de maand. Dit houdt in (r)ookworst. Ook is er weer Balkenbrij, Zult en Hachee.

Wist u dat de basis van Balkenbrij bestaat uit;

  • Bouillon
  • Boekweitmeel
  • Spekblokjes

Wij gaan met vakantie!

Alweer een jaar voorbij en wat voor één. Gelukkig hebben wij al die tijd jullie mogen verwelkomen in onze winkel. Ook dit jaar gaan wij weer met vakantie. Wij zijn gesloten van 9 t/m 22 augustus. 
Tijdens onze en/ of jullie vakantie hoeven jullie zeker niet stil te zitten. Ook hebben we leuke acties als we weer terug zijn. 

Download hier de flyer!

Slagerij Dennis van de Ven in de Biertuin van Pleinpop

Op 27 en 28 augustus staat Pleinpop weer op de planning, en natuurlijk zijn wij van de partij! Hoewel het nog even spannend is hoe de festival (na)zomer eruit gaat zien, hopen we dat we eind augustus alle bezoekers van de Biertuin kunnen voorzien van een heerlijke BBQ.

Lees meer 

Week van de Slager 2021

Van 12 tot en met 17 april is het de Week van de Slager! Ook in onze slagerij staan we daar natuurlijk bij stil. Bent u nog op zoek naar wat inspiratie? Haal dan deze week deze culinaire gids op in onze winkel. Dit boekje staat boordevol lekkere recepten.

Lees meer 

De lekkerste worstenbroodjes voor Pasen

Pasen wordt, ook in 2021, onvergetelijk met de lekkerste worstenbroodjes! Natuurlijk hebben we ook volop ander lekkers voor uw Paasontbijt, -brunch, -lunch of diner!

Lees meer 

RTL Nieuws over onze NOOT oplossing

De horeca blijft definitief gesloten tijdens de feestdagen. We verwachten daarom extra drukte in onze slagerij. Om die reden hebben we een NOOT-oplossing bedacht die ook niet onopgemerkt bleef bij RTL Nieuws. Bekijk de video hier.

Lees meer 

Onze NOOT oplossing in de MooiSchijndel Krant!

De MooiSchijndelKrant schreef een mooi stuk over onze NOOT-oplossing, waarbij onze online bestellingen tijdelijk af te halen zijn bij Restaurant NOOT. Lees het artikel hier.

Lees meer 

Onze NOOT-oplossing voor december 

December is een drukke maand in onze slagerij. Wilt u veilig en verantwoord boodschappen doen bij ons? Bestel dan gemakkelijk online en haal uw bestelling op bij Restaurant Noot. 5 December trappen we af!

Lees meer 

Online bestellen

Voorkom de drukte en bestel uw vlees gemakkelijk online. Ophalen kan op vrijdag en zaterdag tussen 14:00 en 16:00.

Lees meer 

Rookworstenbroodjes

Bij Slagerij Dennis van de Ven brengen we het beste van twee werelden samen. Het Brabantse worstenbroodje gecombineerd met rookworst. Vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel.


Lees meer 

Kerst 2020

Kerstinkopen zonder stress: kom op tijd langs in onze winkel en laat het vlees vacumeren of vries het in. Om het nog gemakkelijker te maken, is ons volledige kerstassortiment dit jaar online te bestellen.

Lees meer

Slagerij Dennis van de Ven geopend

Tijdens de uitbraak van het coronavirus COVID-19 is Slagerij Dennis van de Ven gewoon geopend. Wel hebben we voorzorgsmaatregelen getroffen zodat u veilig kunt blijven winkelen.

Lees meer 

Schijndels lekkerste gourmetschotels: weer volop verkrijgbaar bij Slagerij Dennis van de Ven

De grootste gourmetliefhebbers van Nederland wonen in het zuiden van Nederland, blijkt uit onderzoek. Sterker nog; de helft van de Nederlanders uit zuidelijke provincies zoals Brabant en Limburg gourmetten zo'n twee tot vijf keer per jaar! De feestdagen zijn natuurlijk bij uitstek geschikte dagen om te gourmetten. Bij Slagerij Dennis van de Ven doen we er alles aan om Schijndel te voorzien van de lekkerste gourmetschotels!

Lees meer;

Fan van gourmetten? Je bent niet alleen!

Tijdens de feestdagen (denk aan Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw) verzamelen veel Nederlanders zich rond het gourmetstel. Maar liefst één op de drie Nederlanders zal tijdens de feestdagen eindeloos tafelen door gezellig te gaan gourmetten. Maar waarom is deze vorm van tafelen eigenlijk voornamelijk in Nederland populair?

Lees meer 

Gourmet fans opgelet: wist u dit al over gourmetten?

Het is weer herfst: het seizoen waarin de dagen korter worden en de temperatuur daalt. De BBQ verdwijnt bij veel mensen weer tot volgend jaar. Maar het gourmetstel…dat mag juist weer uit de kast gehaald worden!

Lees meer;

Complete BBQ pakketten bestellen in Schijndel

Genieten van een avond BBQ zonder stress en gedoe? Dan zijn de complete BBQ pakketten van Slagerij Dennis van de Ven de perfecte oplossing. U kunt deze pakketten ophalen bij onze slagerij in Schijndel.

Lees hier meer!

Laat de BBQ-expert bakken

Wist u dat we bij Slagerij Dennis van de Ven echte BBQ-experts zijn? Als u een grote barbecue in of rondom Schijndel organiseert, kan het dan ook handig zijn om zo’n BBQ-expert in te huren die het vlees voor u komt bakken. Wij zorgen dat het vlees perfect gegaard wordt, zodat u meer tijd hebt om bij uw gasten te zitten.

Lees meer

Alles over BBQ'en in Schijndel

Het is bijna zomer! De eerste BBQ dagen zitten er alweer op, maar bij Slagerij Dennis van de Ven hopen we natuurlijk dat er nog veel dagen met mooi weer zullen volgen. Gaat u barbecueën in of rondom Schijndel? Bekijk dan de lekkerste BBQ pakketten uit onze slagerij. Alleen vlees, complete pakketten en zelfs de barbecue zelf. Wij zorgen ervoor dat uw BBQ in Schijndel één groot feest wordt. 

Lees hier meer!