Het laatste nieuws op social media

Volg Slagerij Dennis van de Ven op Facebook of Instagram.

05-01-2024

Wist u dat Dennis in de videoclip van Gebroeders Rossig voorkomt...

Ziet u hem al voorbij komen?


21-11-2023

De feestdagen staan weer voor de deur!

Bekijk hier onze kerst folder met alle informatie.
Bij vragen of onduidelijkheden bel of mail gerust.

Klik hier

Openingstijden rondom kerst

Bekijk ze hier!

19-07-2023

Grillen en chillen 2023

Na een ongekend succes in 2022 heeft op 18-07-2023 de tweede editie plaatsgevonden op het strand bij Schijndel aan Zee. Deze avond stond wederom in het teken om lekker te genieten van de lekkerste barbecue gerechten die gemaakt werden door

  • Restaurant de Beleving
  • Restaurant Masz
  • Slagerij Jan Mulders
  • Big Boys barbecue
  • Ad de Bever

Iedereen verzorgde twee kleine gerechtjes en er was de hele avond volop vlees, salades en brood.

Voor meer foto's klik hier

26-06-2023

Bijt - Slachtvisite

Dennis gaat het theater in.

Lees hier meer 

Bekijk hier een aantal foto's

19-01-2023

Gaat het dan eindelijk lukken?

We zitten bij de beste 10 lekkerste grillworsten van Nederland. Bekijk hier meer over op onderstaande link.

Slagerij Dennis van de Ven is aangesloten bij de formule van Uwslager. Wat houdt die formule in:

Uw Slager is een winkelformule voor zelfstandige slager ondernemers uit heel Nederland. Vanuit de formule streven wij ernaar om iedere deelnemer uniek en persoonlijk te laten zijn en daarmee de consument een reden te geven om een Uw Slager te bezoeken. Daarbij wil de formule de aangesloten ondernemers zoveel mogelijk ondersteunen en hen allerlei kansen aanbieden om het slagersambacht onder de aandacht te brengen.

Door onaangekondigd producten te keuren (paar keer per jaar) word je beoordeeld. 30 minuten voor aankomst krijg je een telefoontje dat je verschillende producten klaar moet leggen. Je kan deze producten dus niet snel maken waardoor je beoordeling het eerlijkst is. Maandag 23 januari is het moment waar we naar uit kijken. 

Blijf ons volgen voor de uitslagen!

Kijk hier verder--->

15-11-2022

Slagerij Dennis van de Ven op bezoek bij Big Green Egg Nederland

Om nog beter advies te kunnen geven over het werken met een Kamado gingen wij op bezoek bij Big Green Egg Nederland. Uiteraard is dit ook een stukje team building.

Lees meer -->

Slagerij Dennis van de Ven valt in de prijzen

ARNHEM –Slagerij Dennis van de Ven is tijdens
de nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2022 in de prijzen gevallen. 

Lees meer -->

27-07-2022

SlagertjeVen Fandag

Op dinsdag 26-07-2022 organiseerde slagerij Dennis van de Ven een SlagertjeVen Fandag. Dit naar aanleiding van de Belevingsavond 3 jaar geleden in restaurant de Beleving in Sint-Oedenrode. 

Lees meer!

26-06-2022

Geslaagd!

Onze Bas is geslaagd voor zijn opleiding Bedrijfsleider Vers. Van harte gefeliciteerd!!

Meierijstad on Stage matcht studenten en bedrijven tijdens Beroepenfeest in Veghel

05-04-2022

De bedoeling van het beroepenfeest is dat leerlingen zich kunnen oriënteren binnen vier sectoren. Slagerij Dennis van de Ven heeft zich hier ook voor aangemeld en probeert via deze weg de leerlingen enthousiast te maken.

Klik hier voor meer

Slagerij Dennis van de Ven valt in de prijzen

Slagerij Dennis van de Ven behaalt een tweede plaats bij de keuring van Brabants lekkerste Aspergeham. Deze ham is lichtjes gerookt en vol van smaak.

Kom jij hem proeven?

28-02-2022

Traktatie uit Schijndel voor het Fijnfisjenie café

Slagerij Dennis van de Ven heeft in samenwerking met Bram Voets (Voets specialiteiten) speciaal voor carnaval een lekkernij ontwikkeld.

Klik hier voor meer!

10-12-2021

Tv opnames: Keuringsdienst van waarde

Slagerij Dennis van de Ven is benaderd om mee te werken voor het televisie programma Keuringsdienst van waarde. 

Klik hier voor voor meer!

Wij gaan met vakantie!

Alweer een jaar voorbij en wat voor één. Gelukkig hebben wij al die tijd jullie mogen verwelkomen in onze winkel. Ook dit jaar gaan wij weer met vakantie. Wij zijn gesloten van 9 t/m 22 augustus. 
Tijdens onze en/ of jullie vakantie hoeven jullie zeker niet stil te zitten. Ook hebben we leuke acties als we weer terug zijn. 

Download hier de flyer!

Weer volop winterse producten!

De R is weer in de maand. Dit houdt in (r)ookworst. Ook is er weer Balkenbrij, Zult en Hachee.

Wist u dat de basis van Balkenbrij bestaat uit;

  • Bouillon
  • Boekweitmeel
  • Spekblokjes

Slagerij Dennis van de Ven in de Biertuin van Pleinpop

Op 27 en 28 augustus staat Pleinpop weer op de planning, en natuurlijk zijn wij van de partij! Hoewel het nog even spannend is hoe de festival (na)zomer eruit gaat zien, hopen we dat we eind augustus alle bezoekers van de Biertuin kunnen voorzien van een heerlijke BBQ.

Lees meer 

Week van de Slager 2021

Van 12 tot en met 17 april is het de Week van de Slager! Ook in onze slagerij staan we daar natuurlijk bij stil. Bent u nog op zoek naar wat inspiratie? Haal dan deze week deze culinaire gids op in onze winkel. Dit boekje staat boordevol lekkere recepten.

Lees meer 

De lekkerste worstenbroodjes voor Pasen

Pasen wordt, ook in 2021, onvergetelijk met de lekkerste worstenbroodjes! Natuurlijk hebben we ook volop ander lekkers voor uw Paasontbijt, -brunch, -lunch of diner!

Lees meer 

RTL Nieuws over onze NOOT oplossing

De horeca blijft definitief gesloten tijdens de feestdagen. We verwachten daarom extra drukte in onze slagerij. Om die reden hebben we een NOOT-oplossing bedacht die ook niet onopgemerkt bleef bij RTL Nieuws. Bekijk de video hier.

Lees meer 

Onze NOOT oplossing in de MooiSchijndel Krant!

De MooiSchijndelKrant schreef een mooi stuk over onze NOOT-oplossing, waarbij onze online bestellingen tijdelijk af te halen zijn bij Restaurant NOOT. Lees het artikel hier.

Lees meer 

Onze NOOT-oplossing voor december 

December is een drukke maand in onze slagerij. Wilt u veilig en verantwoord boodschappen doen bij ons? Bestel dan gemakkelijk online en haal uw bestelling op bij Restaurant Noot. 5 December trappen we af!

Lees meer 

Online bestellen

Voorkom de drukte en bestel uw vlees gemakkelijk online. Ophalen kan op vrijdag en zaterdag tussen 14:00 en 16:00.

Lees meer 

Rookworstenbroodjes

Bij Slagerij Dennis van de Ven brengen we het beste van twee werelden samen. Het Brabantse worstenbroodje gecombineerd met rookworst. Vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel.


Lees meer 

Kerst 2020

Kerstinkopen zonder stress: kom op tijd langs in onze winkel en laat het vlees vacumeren of vries het in. Om het nog gemakkelijker te maken, is ons volledige kerstassortiment dit jaar online te bestellen.

Lees meer

Slagerij Dennis van de Ven geopend

Tijdens de uitbraak van het coronavirus COVID-19 is Slagerij Dennis van de Ven gewoon geopend. Wel hebben we voorzorgsmaatregelen getroffen zodat u veilig kunt blijven winkelen.

Lees meer 

Schijndels lekkerste gourmetschotels: weer volop verkrijgbaar bij Slagerij Dennis van de Ven

De grootste gourmetliefhebbers van Nederland wonen in het zuiden van Nederland, blijkt uit onderzoek. Sterker nog; de helft van de Nederlanders uit zuidelijke provincies zoals Brabant en Limburg gourmetten zo'n twee tot vijf keer per jaar! De feestdagen zijn natuurlijk bij uitstek geschikte dagen om te gourmetten. Bij Slagerij Dennis van de Ven doen we er alles aan om Schijndel te voorzien van de lekkerste gourmetschotels!

Lees meer;

Fan van gourmetten? Je bent niet alleen!

Tijdens de feestdagen (denk aan Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw) verzamelen veel Nederlanders zich rond het gourmetstel. Maar liefst één op de drie Nederlanders zal tijdens de feestdagen eindeloos tafelen door gezellig te gaan gourmetten. Maar waarom is deze vorm van tafelen eigenlijk voornamelijk in Nederland populair?

Lees meer 

Gourmet fans opgelet: wist u dit al over gourmetten?

Het is weer herfst: het seizoen waarin de dagen korter worden en de temperatuur daalt. De BBQ verdwijnt bij veel mensen weer tot volgend jaar. Maar het gourmetstel…dat mag juist weer uit de kast gehaald worden!

Lees meer;

Complete BBQ pakketten bestellen in Schijndel

Genieten van een avond BBQ zonder stress en gedoe? Dan zijn de complete BBQ pakketten van Slagerij Dennis van de Ven de perfecte oplossing. U kunt deze pakketten ophalen bij onze slagerij in Schijndel.

Lees hier meer!

Laat de BBQ-expert bakken

Wist u dat we bij Slagerij Dennis van de Ven echte BBQ-experts zijn? Als u een grote barbecue in of rondom Schijndel organiseert, kan het dan ook handig zijn om zo’n BBQ-expert in te huren die het vlees voor u komt bakken. Wij zorgen dat het vlees perfect gegaard wordt, zodat u meer tijd hebt om bij uw gasten te zitten.

Lees meer