Complete BBQ pakketten in Schijndel bestellen

Genieten van een avond BBQ zonder stress en gedoe? Dan zijn de complete BBQ pakketten van Slagerij Dennis van de Ven de perfecte oplossing. U kunt deze pakketten ophalen bij onze slagerij in Schijndel.

BBQ voor grote groepen laten bezorgen

In en rondom Schijndel (met een max. afstand van ongeveer 5 kilometer) kunnen wij de BBQ pakketten Van de Chef Compleet en Alles Kan Compleet ook op de door u gewenste locatie bezorgen. Let op: als u op zondag gaat BBQ’en bezorgen wij alles op zaterdag in koelboxen.

Slagertje Ven BBQ lijn

Bent u van plan om te BBQ’en in of rondom Schijndel, bestel dan één van bovenstaande lekkere pakketten! U kunt online bestellen, maar het is ook mogelijk om direct naar de Slagertje Ven BBQ-Lijn te bellen of appen!

Bel of WhatsApp de Slagertje Ven BBQ lijn: 

Alles Kan Compleet
Speciaal ingericht om zelf je vlees samen te stellen. Per persoon krijg je 4 stukjes vlees. Wanneer je bijvoorbeeld 10 verschillende soorten kiest wordt dit opgedeeld.
Alles kan Compleet
Van de Chef Compleet
Vier stuks vlees per persoon verdeeld over de volgende 10 soorten: BBQ worst, hamburger, lentelapje, speklapje, varkenssaté, gyroslapje, biefspies, pepersteak, kipfilet, kipvink.
Van de chef Compleet
Skottelbraai Compleet
Voor de liefhebber van verschillende soorten reepjesvlees. Vier verschillende soorten reepjesvlees waarvan ze allemaal verschillende gekruid of gemarineerd zijn.
Grillmaster Compleet
Is de barbecue helemaal uw domein dan is dit zeker iets voor u. Grote stukken vlees gecombineerd met luxe vlees om de ergste trek te sussen.
Grillmaster Barbecue
Groeps BBQ
Speciaal voor verenigingen of grote groepen vanaf 25 personen. Neem contact op voor meer informatie.

Alle complete BBQ pakketten bevatten:

  • huzarensalade
  • rauwkostsalades
  • vruchtensalades
  • sausjes
  • satésaus
  • kloosterbrood
  • kruidenboter
Geen BBQ? Huur een barbecue bij Slagerij Dennis van de Ven in Schijndel! Zo wordt een avond genieten extra gemakkelijk. U heeft de keuze uit: