Proef het verschil bij Uw Slager

De winkel van Ambachtelijke Slagerij Dennis van de Ven is gevestigd in Schijndel. Net buiten het centrum, grenzend aan de hoofdstraat en naast De Viswinkel. U heeft de keuze uit een ruim assortiment vers vlees van uitzonderlijke hoge kwaliteit of u kunt kiezen uit een van de vele ambachtelijk bereidde vleeswaren. Het gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde hoeft te zijn. Heeft u zin in een lekker stukje rosbief, een mager filetlapje of krijgt u eters, laat u dan adviseren. Ambachtelijke Slagerij Dennis van de Ven is de juiste keuze.

Lees hier meer over ons kwaliteitsvlees

Over Slagerij Dennis van de Ven

Op Plein 1944 in Schijndel zit al sinds 1890 een slagerij. Jaren geleden nam Dennis van de Ven de slagerij over van Gebroeders van der Steen. Sindsdien is er in de winkel veel veranderd. Toch zijn de fundamenten van onze slagerij nog altijd gebaseerd op oude familierecepten en merk je dat er in de winkel aandacht is voor de traditie van het slagersvak. 

"Bij ons staan de slagerstraditie en onze passie voor kwaliteit centraal." 

In de werkplaats en worstmakerij maakt ons team alle producten zelf. De goed gemeste vrouwelijke dikbilrunderen, van het Belgische Witblauwrunderras, worden gekocht bij boeren in en rondom Schijndel. Ook bijna alle vleeswaren worden in eigen beheer gemaakt. Hierdoor onderscheiden we ons als ambachtelijke slagerij nadrukkelijk van de supermarkten.

Lees hier meer over de worstmakerij

Eigen rokerij voor unieke smaak

Wist u dat onze ambachtelijk gerookte producten een bijzondere, unieke smaak hebben? Dit komt omdat de producten gerookt worden in onze meer dan veertig jaar oude rokerij.

Het roken gebeurt boven een bedje van beuken en eikensnippers. Een manier van roken die vandaag de dag vrij zeldzaam is. Het duurt aanzienlijk langer voordat de producten verkoopklaar zijn, maar op deze manier wordt er een unieke en bijzondere smaak gecreëerd.

Lees hier meer over onze rokerij

Ook lekker bij schnitzels, slavinken, stooflappen...
...ribstuk, koteletje, gehaktballen, verse worst, biefstuk enzovoorts enzovoorts.
Heerlijk twee weken gerijpt varkensvlees
Elshorstpuur, unieke ervaring, mega smaak en lekker mals. Beetje zout, peper en roomboter en genieten maar!
Nog even nagenieten
Winterbarbecue met portobello, shiitake, kastanjechampignon, gerookt spek, peper, tijm en roomboter. Samen in een goede pan op het houtvuur en een beetje geduld.