Proef het verschil bij Uw Slager

De winkel van Ambachtelijke Slagerij Dennis van de Ven is gevestigd in Schijndel. Net buiten het centrum, grenzend aan de hoofdstraat en langs De Viswinkel. U heeft de keuze uit een ruim assortiment vers vlees van uitzonderlijke hoge kwaliteit of u kunt kiezen uit een van de vele ambachtelijk bereidde leeswaren. Het gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde hoeft te zijn. Heeft u zin in een lekker stukje rosbief, een mager filetlapje of krijgt u eters, laat u dan adviseren. Ambachtelijke Slagerij Dennis van de Ven is de juiste keuze.

Lees hier meer over ons kwaliteitsvlees

Over Slagerij Dennis van de Ven

Onze slagerij is al sinds 1890 gevestigd op Plein 1944 in Schijndel. Het is alweer 12,5 jaar geleden dan Dennis van de Ven de slagerij overnam van Gebroeders Van der Steen, maar nog altijd zijn de fundamenten van onze slagerij gebaseerd op oude familierecepten. 

"Bij ons staan de slagerstraditie en onze passie voor kwaliteit centraal." 

In de werkplaats en worstmakerij maakt ons team alle producten zelf. De goed gemeste vrouwelijke dikbilrunderen, van het Belgische Witblauwrunderras, worden gekocht bij boeren in en rondom Schijndel. Ook bijna alle vleeswaren worden in eigen beheer gemaakt. Hierdoor onderscheiden we ons als ambachtelijke slagerij nadrukkelijk van de supermarkten.

Lees hier meer over de worstmakerij

Eigen rokerij voor unieke smaak

Wist u dat onze ambachtelijk gerookte producten een bijzondere, unieke smaak hebben? Dit komt omdat de producten gerookt worden in onze meer dan veertig jaar oude rokerij.

Het roken gebeurt boven een bedje van beuken en eikensnippers. Een manier van roken die vandaag de dag vrij zeldzaam is. Het duurt aanzienlijk langer voordat de producten verkoopklaar zijn, maar op deze manier wordt er een unieke en bijzondere smaak gecreëerd.

Lees hier meer over onze rokerij

Wij draaien op Uw Slager