Welkom in onze worstmakerij
Proef de smaak van ambacht

Onze worstmakerij

Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we niet alleen het lekkerste vlees, maar ook de lekkerste worsten! In onze worstmakerij maken we alles helemaal zelf: onze worsten én onze vleeswaren. Met het beste kwaliteitsvlees en een combinatie van moderne en ambachtelijke werkwijzen zorgen wij ervoor dat Schijndel wordt voorzien van de lekkerste worsten uit eigen worstmakerij. 

Wanneer het over vleeswaren en worstsoorten gaat, begint Dennis te stralen. Dennis heeft niet alleen veel plezier in zijn vak, maar onderscheidt zich door zijn ontembare passie voor het vak ook nog eens van andere slagers.

Meester Worstmaker

Bij Slagerij Dennis van de Ven maken we vleeswaren en worstsoorten op de manier zoals Dennis het geleerd heeft. Dat wil niet zeggen dat er geen andere manieren zijn. "Het kan altijd beter", horen we Dennis altijd zeggen. Daarom besloot Dennis de cursus Meester Worstmaker te volgen. Al snel leidde dit tot goede en verbeterde resultaten, zelfs met vele gouden bekroningen als gevolg. Zo werd het assortiment vleeswaren en worstsoorten al snel uitgebreid. Ook Stefan van Puijenbroek is een Meester Worstmaker. In onze worstmakerij hebben we dus niet één, maar wel twee meester worstmakers aan het werk. 

Uit onze worstmakerij: ambachtelijke grillworst

Kent u onze grillworst al? Het was namelijk één van de kanshebbers op prijzen in de Grote Grillworsttest in 2018!

Slagerij Dennis van de Ven uit Schijndel stond dat jaar in de finale van de Grote Grillworsttest.

Onze grillworst werd beoordeeld op basis van uiterlijk, geur, kleur, smaak, consistentie en samenstelling. Gelukkig viel onze grillworst bij de jury in de smaak. 

De jury
De jury bestond uit slager Koos van Essen (winnaar 2017), SVO-docent Paul Bohté en acteur en kookgekken Hugo Kennis en Jasper Gottlieb.

Prijsuitreiking
Op dinsdag 23 januari was de finalekeuring van de Grote Grillworsttest 2018. Op die dag werden de 10 genomineerde worsten opnieuw getest en nog eens kritisch geproefd. De prijsuitreiking vond plaats op donderdag 8 februari.

Proef deze finalist!
Kunt u niet wachten om onze grillworst te proeven? Kom dan snel naar onze winkel.

De lekkerste producten uit onze worstmakerij

Bij Slagerij Dennis van de Ven houden we van lekker en eerlijk vlees. We bereiden hier de lekkerste klassiekers, maar we zijn ook altijd op zoek naar vernieuwende smaken. Zo komen uit onze worstmakerij de lekkerste producten. Een selectie van onze toppers kunt u heel gemakkelijk online bestellen en afhalen in onze winkel. Ontdek al het lekkers uit onze worstmakerij!

Onze rokerij

De producten uit onze rokerij hebben de enige echte, herkenbaar ambachtelijke smaak.

Onze ambachtelijke gerookte producten hebben een unieke smaak.

Begin van het proces
Voordat de producten in de rokerij terecht komen liggen ze eerst een aantal dagen in een pekelbad.

Roken op beuken- en eikensnippers
Daarna worden ze gerookt boven een bedje van beuken- en eikensnippers in onze veertig jaar oude rokerij.

Unieke manier van roken
Deze manier van roken is vandaag de dag erg zeldzaam.

De smaak die u zoekt
Het mag dan misschien wat langer duren voordat onze producten klaar zijn voor de verkoop...maar zo creëren we wel precies de smaak waar u naar op zoek bent!

Nog meer lekkers uit onze worstmakerij!

Op zoek naar de lekkerste vleeswaren en worsten? Kom dan langs in onze winkel voor ons uitgebreide assortiment. Onze topproducten uit de worstmakerij vindt u ook online: