Laat de slager barbecueën bij u thuis!

Wist u dat we bij Slagerij Dennis van de Ven echte BBQ-experts zijn? Als u een grote barbecue in of rondom Schijndel organiseert, kan het dan ook handig zijn om zo’n BBQ-expert in te huren die het vlees voor u komt bakken. Wij zorgen dat het vlees perfect gegaard wordt, zodat u meer tijd hebt om bij uw gasten te zitten. 

Niet alleen voor het lekkerste vlees

Bij Slagerij Dennis van de Ven vindt u het lekkerste vlees voor op de barbecue. Van smakelijke pakketten met alleen goed vlees tot complete pakketten: wij regelen graag uw hele BBQ. Sterker nog, bij Slagerij Dennis van de Ven zetten we graag een stapje extra.

Naast onze BBQ pakketten kunt u er namelijk voor kiezen om gebruik te maken van onze extra service. Eén van onze slagers komt dan de barbecue voor u bereiden. De slager komt twee uur op locatie in of rondom Schijndel. Wij verzorgen uw gasten binnen die tijd van het allerlekkerste vlees met een perfecte bereiding. In totaal zijn onze slagers zo’n drie uur bezig inclusief opzetten en opruimen. 

Benieuwd naar de kosten?

Een slager (of eigenlijk een BBQ-expert) en barbecue inclusief gas en schoonmaak die drie uur bij u langskomt kost van maandag tot en met zaterdag €305. Organiseert u de barbecue op een zondag, dan kost het €350 om lekker relaxed te barbecueën met uw eigen BBQ expert!

Bovenstaande prijzen zijn op basis van een BBQ met 30 t/m 40 gasten. Heeft u meer dan 40 gasten? Geen probleem, maar dan sturen we een tweede BBQ expert mee! De meerprijs daarvan is €165.