Het lekkerste gourmetvlees voor de feestdagen bij Slagerij Dennis van de Ven

De grootste gourmetliefhebbers van Nederland wonen in het
zuiden van Nederland, blijkt uit onderzoek. Sterker nog; de helft van de Nederlanders uit zuidelijke provincies zoals Brabant en Limburg gourmetten zo'n twee tot vijf keer per jaar! De feestdagen zijn natuurlijk bij uitstek geschikte dagen om te gourmetten. Bij Slagerij Dennis van de Ven doen we er alles aan om Schijndel te voorzien van de lekkerste gourmetschotels!

Kost een traditioneel kerstdiner voor een hoop personen veel voorbereiding, met gourmetten bent u zo klaar! Zeker met de gourmetschotels van Slagerij Dennis van de Ven zet u in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel. Iedereen kiest wat hij of zij lekker vindt, zo blijft het gezellig aan tafel.

De lekkerste gourmet van Schijndel

De gemiddelde tijd om een gourmet voor te bereiden kost een half uur tot een uur. Maar de tijd om na te denken wát we precies in huis halen, is meestal wat langer. Salades, een lekker stokbroodje, luxe vlees of juist simpel voor de kinderen? Bij gourmetten is de keuze erg groot! Maar om het gourmetten echt lekker te maken, is kwaliteitsvlees erg belangrijk. Daarom maken we bij Slagerij Dennis van de Ven uitsluitend gebruik van het allerbeste vlees voor onze gourmetschotels. We hebben dit jaar twee verschillende gourmetschotels samengesteld: alleen vlees, of een compleet pakket. 

Lekker gourmetten in Schijndel? Bestel onze gourmetschotels!

Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we rondom de feestdagen natuurlijk weer de lekkerste gourmetschotels van Schijndel en omstreken. Bestel deze gourmetschotels gemakkelijk en snel online, om ze vervolgens bij ons in de winkel op te halen. 

Gourmet of steengrillschotel Alleen Vlees

Deze schotel bevat alleen vlees (ongeveer 325 gram per persoon).

  • Biefstuk
  • Baconvinkje
  • Varkensoester
  • Brabantse Schijf
  • Kipfilet
  • Pepersteak
  • Roerbakvlees
  • Satévlees
Prijs: €11,98 per persoon