Slagerij Dennis van de Ven geopend tijdens uitbraak coronavirus COVID-19


Momenteel heeft Nederland, net als de rest van de wereld, te maken met de verspreiding van het coronavirus. Bij Slagerij Dennis van de Ven voelen we onze plicht om een bijdrage te leveren aan het tegengaan van de verspreiding van dit virus. Tegelijkertijd willen we iedereen blijven voorzien van lekker, eerlijk vlees. 

De lekkerste uit Schijndel is daarom 'gewoon' geopend. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de geldende regels vanuit het RIVM.

Vlees bestellen

Heeft u er al eens over nagedacht om uw vlees telefonisch of via onze website te bestellen? U kunt het vlees dan vervolgens via een tijd naar keuze af komen halen. Zo voorkomt u dat u moet wachten in de winkel (en in aanraking komt met veel anderen).

Veilig winkelen

Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we alle voorzorgsmaatregelen genomen om te voldoen aan de RIVM-richtlijnen. Momenteel mogen er daarom maximaal drie klanten tegelijk in de winkel.

We houden de richtlijnen van het RIVM nauw in de gaten en zullen nieuwe maatregelen uiteraard opvolgen. Zo kan iedereen zo veilig mogelijk winkelen. We verzoeken iedereen om tijdens deze periode een veilige afstand te houden en bij voorkeur met pin te betalen.

Steun de lokale ondernemer

Het team van Slagerij Dennis van de Ven staat ook in tijden van crisis graag voor u klaar. Wij zijn blij te zien dat u ook voor ons klaarstaat, door de lokale ondernemer te steunen in deze periode! 

Openingstijden: 

Maandag - vrijdag: 08:00 tot 18:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00