Week van de Slager 2021

Van 12 tot 17 april 2021 is het weer de Week van de Slager! Bij Slagerij Dennis van de Ven staan we uitgebreid stil bij deze week.

Het zal niemand verbazen dat wij ervan overtuigd zijn dat we het mooiste vak hebben dat er bestaat. Met passie en ambacht maken zorgen we iedere dag dat onze toonbank gevuld is.

Thema 2021 

Afgelopen jaren was er altijd een Dag van de Slager. Tijdens die dag laten wij, net als andere slagers, het ambacht, de creativiteit en de veelzijdigheid van het slagersvak te laten zien. Voor 2021 heeft het bestuur van Sovvb besloten om de Week van de Slager te organiseren: van 12 tot 17 april 2021. De Week van de Slager laat het perspectief van het veelzijdige en creatieve slagersvak zien en ervaren. Het thema voor 2021 is, net als vorig jaar: ‘een verrassend veelzijdig vak’. Bij Slagerij Dennis van de Ven laten we iedereen graag kennis maken met ons vak en ons ambacht. 

Lekkere recepten

Deze week verkrijgbaar in onze slagerij: een boekje vol heerlijke recepten en een goed verhaal! Wat dacht u bijvoorbeeld van kippendijen met zelfgemaakte frambozensaus of entrecote met honing-whiskeysaus? De recepten in dit boekje bieden volop inspiratie, en wij vertellen uiteraard graag meer!

De culinaire gids is deze week in onze slagerij verkrijgbaar. Kom langs en neem 'm mee!


Wij zijn er klaar voor

Bij Slagerij Dennis van de Ven zijn we helemaal klaar voor de Week van de Slager. Wij nemen je in onderstaande video graag mee in onze winkel!