(H)eerlijk vlees

Proef het verschil bij Slagerij Dennis van de Ven

Uw Slager is continue bezig met de selectie van het beste en meest lekkere assortiment.

Van varkens en kippen tot rund, lam en kalfsvlees: bij Slagerij Dennis van de Ven hanteren we een breed scala aan vlees- en vleeswaarproducten. Eén ding staat echter centraal in ons assortiment: kwaliteit! Bij onze slagerij moeten alle producten van de hoogst haalbare kwaliteit zijn. Voldoet het niet aan onze eisen? Dan zult u het niet in onze slagerij terugvinden.

Uw Slager is dé vleeswarenspecialist

Veel van onze vleeswaren en worstsoorten worden op ambachtelijke wijze, volgens beproefde recepturen in eigen keuken gemaakt. U proeft het verschil! Van gekookte ham tot rollade, van gebraden fricandeau tot malse rosbief en diverse soorten grillworst. De lekkerste vleeswaren voor op brood, als snack of bijvoorbeeld als voorgerecht. We snijden het graag vers voor u af, in de door u gewenste portie!

Speciaal voor u gemaakt

Wilt u wel eens iets nieuws, iets bijzonders of verrassends proberen? Dan heeft Uw Slager de perfecte oplossing. Iedere twee weken vindt u bij Uw Slager een andere, unieke vleesvariatie... Speciaal voor u gemaakt!

Bijzonder creatief

De Speciaal voor u gemaakt producten bestaan altijd uit een heerlijk stukje vlees, bereid met bijzondere kruiden, marinades en/of met een speciale vulling. Daarbij krijgt u tips van Uw Slager mee voor het bereiden van de specialiteit. Zo zet u uw gasten en uzelf een heerlijke maaltijd voor met een originele vleescreatie die u nergens anders vindt.

Rundvlees

Voor botermals rundvlees moet u bij Slagerij Dennis van de Ven zijn! En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk, maar bijvoorbeeld ook over heerlijk stoofvlees dat het rund ons biedt. Wij leveren vrouwelijke runderen die afkomstig zijn van het Belgisch Witblauwe ras, de zogenaamde dikbillen.

Onze passie proeft u terug in het vlees. Proef eens onze topkwaliteit rundvlees: vers, smaakvol, mals & met liefde afgesneden.

Varkensvlees

Varkensvlees is sappig en neutraal van smaak waardoor het zich goed laat combineren met diverse kruiden en groenten. Ieder stukje vlees wat bij u op tafel komt is door de handen van onze vakmannen geweest. Zo hebben we voor elk wat wils: een mooi mager filetlapje, dikke boerenkarbonade of een heerlijke gevulde creatie. U kunt elke dag iets anders op tafel zetten.

Geen inspiratie? Bij Slagerij Dennis van de Ven helpen u graag.

Kipspecialiteiten

Kippenvlees kan op verschillende manieren bereid worden en u kunt het op alle mogelijke manieren combineren. Kippenvlees is lekker en gemakkelijk. Denk bijvoorbeeld aan kipfilet, drumsticks en kipvinken. Onze kippen krijgen zo min mogelijk antibiotica en andere supplementen toegediend. Zo houden we onze kipproducten zo eerlijk mogelijk.

Geen tijd om te koken? Bij Uw Slager Dennis van de Ven kunt u ook terecht voor heerlijke gegrilde kipproducten!

Passie voor kwaliteit, ambachtelijk lekker!
Uw Slager heeft verstand van het beste vlees en lekkerste vleeswaren.

Ambachtelijke vakamn

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en lekkerste vleeswaren. Ons assortiment wordt gekenmerkt door; Ambachtelijk vakmanschap, Traditie in smaak en Passie voor kwaliteit.

Altijd de beste kwaliteit

Dat betekent dat u bij Uw Slager altijd de beste kwaliteit koopt. Lekker, vers en mals. Bovendien worden de meeste van onze producten in eigen huis gemaakt. Zo kunnen wij u gegarandeerd de meest smaakvolle producten bieden, van échte slagerskwaliteit. Wij vinden het bovendien belangrijk u keuze te bieden en inspiratie in de vorm van bereidingstips, productinformatie en smaakvolle recepten.

Groots assortiment

Wij hebben alles in huis wat u van een ambachtelijke specialist mag verwachten. Van gehakt, saucijzen of ouderwets lekker suddervlees, tot en met de lekkerste vleesspecialiteiten voor de feestdagen. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Buitenlandse vleeswaren

Wat dacht u van onze buitenlandse vleeswaren? We halen speciaal voor u de beste vleeswaren, worstsoorten en delicatessen uit onder ander Spanje en Italië. We hebben natuurlijk ook een eigen worstmakerij. Denk bijvoorbeeld aan de authentieke Parma- en Serranoham, smaakvolle salami’s of de échte Spaanse fuet. Een traktatie voor uzelf en voor uw gasten! Kom langs in onze winkel en ontdek ons assortiment in bijzondere buitenlandse vleeswaren.

Ideaal voor een borrelavond!

Salades en patésoorten

Proeft u ook eens onze gevulde toastsalades, maaltijdsalades en patés. Uw Slager heeft een ruim aanbod. Uiteraard ontbreken de bekendste soorten hier niet in; zoals filet-americain, kip-kerrie of een rundvleessalade. Heerlijk voor op brood, op toast of als maaltijd.Heeft u een feestje en krijgt u visite, dan kunnen wij tevens een saladeschotel volledig naar wens voor u opmaken. Wij zorgen voor een complete schotel, luxe opgemaakt met heerlijke verse producten.

Vleeswarenspecialist

Veel van onze vleeswaren en worstsoorten worden op ambachtelijke wijze, volgens beproefde recepturen in eigen keuken gemaakt. U proeft het verschil! Van gekookte ham tot rollade, van gebraden fricandeau tot malse rosbief en diverse soorten grillworst. De lekkerste vleeswaren voor op brood, als snack of bijvoorbeeld als voorgerecht. We snijden het graag vers voor u af, in de door u gewenste portie!