Koningsdag wordt in 2020 Woningsdag: maak het compleet met onze BBQ!

Koningsdag ziet er dit jaar anders uit dan andere jaren. Door het coronavirus gaan vrijmarkten, festivals en andere evenementen niet door. Maar dat betekent niet dat Koningsdag niet gezellig kan zijn! De Oranjebond presenteert Woningsdag; een alternatief programma dat volledig vanuit thuis beleefd kan worden. Met Slagerij Dennis van de Ven wordt jouw Woningsdag compleet.

Het alternatieve programma bestaat onder andere uit het luiden van de klokken, het Wilhelmus zingen, een digitale kleedjesmarkt en een thuistoost. De weersvoorspellingen zijn goed, dus na de thuistoost om 16:00 kan de barbecue aan!

Koningsdag BBQ Compleet

Speciaal voor Koningsdag hebben we een BBQ voor vier personen samengesteld. Deze barbecueschotel is een echte aanrader. Wil je tijdens Koningsdag (of Woningsdag) genieten van deze lekkere BBQ in Schijndel of omstreken? Bestel deze dan twee dagen van tevoren.

De Koningsdag BBQ schotel is voor vier personen en bevat:

Twintig stukjes vlees, huzarensalade, twee verse rauwkostsalades, vruchtensalade, sausjes, satésaus, kloosterbrood, ciabatta pijnboompitten en waldkorn, kruidenboter.

Onze andere lekkere, complete BBQ schotels:

Alleen vlees

Wil je liever alleen vlees en regel je de rest zelf? Dat kan natuurlijk ook! Hieronder een selectie van onze lekkere BBQ schotels die alleen vlees bevatten, zodat je de rest lekker zelf kan maken.

Bestellen

Bestel deze BBQ schotel telefonisch of per e-mail en haal je
bestelling van maandag tot en met zaterdag op. Bestel je via onze website, dan
kun je de bestelling nog dezelfde dag ophalen!

Tijdens Koningsdag gesloten

Slagerij Dennis van de Ven is tijdens Koningsdag gesloten.
Op maandag 27 april zijn wij er dus niet, maar op dinsdag 28 april staan we vanaf 9:00 weer voor je klaar!