BBQ bestellen

Maak een keuze uit één van onze BBQ pakketten! Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we aan iedere BBQ’er gedacht. Van de kleine eters tot de grote groepen: er is altijd een BBQ pakket dat bij u past.

  • BBQ pakket Alles Kan
  • BBQ pakket Alles Kan Compleet
  • BBQ pakket Van de Chef
  • BBQ pakket Kids
  • BBQ pakket Ouderwets Genieten
  • BBQ pakket Spiezenfeest Compleet
  • BBQ pakket Grillmaster Barbecue
  • Groeps BBQ compleet


BBQ pakket inclusief:
Aardappelsalade, huzarensalde, rauwkostsalades, vruchtensalade, sausjes, satésaus, brood, kruidenboter.

Veel mensen kijken er het hele jaar naar uit: het barbecue seizoen! Nu de temperaturen zelfs in het Brabantse Schijndel oplopen worden overal barbecues onder het stof vandaan gehaald. Niets is gezelliger dan op een zwoele zomeravond met familie of vrienden de hele avond genieten van al het lekkers. Toch gaat er in zo'n barbecue redelijk wat voorbereiding zitten. Daarom maken wij het degenen die de komende tijd gaan barbecueën in Schijndel (en omgeving) graag wat gemakkelijker!

Natuurlijk horen bij een barbecue lekkere salades, wat stokbrood en ijskoude drankjes. Maar het allerbelangrijkste is toch wel het vlees. En dat moet van goede kwaliteit zijn! Waarom zou u voor een doorsnee barbecue-pakket van de supermarkt gaan, als u ook kwaliteitsvlees kunt bestellen? Een goed stukje vlees van de barbecue maakt uw zomerse barbecue-avond namelijk onvergetelijk! Bent u van plan binnenkort te barbecueën in of rondom Schijndel? Bestel dan uw complete barbecue-pakket (of uitsluitend losse stukken van het beste barbecue-vlees) bij de meest passionele slager van de regio: Slagerij Dennis van de Ven. Want deze oer-Schijndelse slagerij weet precies waar u naar op zoek bent. Of dit nu een compleet verzorgde barbecue is, of slechts het vlees. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten vlees die perfect op de barbecue gegaard kunnen worden. Of u nu een rookoven, skottelbraai, houtskoolbarbecue, gasbarbecue, complete buitenkeuken of een hele simpele wegwerpbarbecue hebt; er is altijd een stukje vlees te vinden dat perfect bij uw model en wensen past!

BARBECUE-PAKKETTEN
Dat barbecueën een gezellige, maar vooral hele lekkere manier van eten is blijkt wel uit het feit dat deze manier van vlees bereiden al duizenden jaren meegaat. Bij Slagerij Dennis van de Ven zijn we ervan overtuigd dat er in de zomer (maar eigenlijk ook daarbuiten) bijna geen mooiere manier is van samenzijn en samen eten. Helaas wordt er vaak gekozen voor vlees dat niet van de beste kwaliteit is. Vanaf nu is dat niet meer nodig in Schijndel en omstreken! Bij Slagerij Dennis van de Ven haal je niet alleen kwaliteitsvlees voor iedere dag, maar nu ook voor de mooiste zomeravonden in Schijndel! Dennis van de Ven, de gezelligste slager uit Schijndel, heeft namelijk verschillende standaard barbecue-pakketten opgesteld. Op deze manier is het voor u als barbecue-fanaat nog eenvoudiger om de ideale zomeravond te organiseren. Deze barbecue-pakketten zijn:

Barbecue-pakket Alles kan
Barbecue van de Chef
Barbecue-pakket "Gewoon goed"
Spiezenfeest
Het "Stoeremannenpakket"
Vooral dit laatste pakket past natuurlijk helemaal bij de typische Schijndelse man: onverzadigbaar en op zoek naar de beste kwaliteit. Kunt u zich niet identificeren met deze Schijndelse man? bekijk dan gerust de andere pakketten, of stel zelf uw barbecuepakket samen.

UW BARBECUE BIJ U THUIS BEZORGD
Een barbecue gaat altijd gepaard met gezelligheid en vrije tijd. Misschien heeft u gasten, een team-uitje of staat u op één van Schijndelse campings. Om te zorgen dat u niets van deze gezelligheid hoeft te missen, bezorgen wij, desgewenst, de complete barbecue bij u op locatie. Binnen Schijndel rekenen wij slecht € 7,50 voor het bezorgen van uw barbecue-pakket. Meer informatie vindt u hier.

BARBECUE TIPS
Loopt het water u in de mond en heeft u de barbecue al bijna aangemaakt in uw achtertuin in Schijndel? Lees dan nog snel even deze tips door en wordt, net als Dennis, een échte barbecue expert!
– Steek de barbecue ten minste 1 uur van tevoren aan.
– Gebruik houtskool en leg deze in de barbecue. Leg daar vervolgens een aantal aanmaakblokjes tussen die u aansteekt. Wanneer de houtskool gloeit kan het over de gehele barbecue verspreid worden.
– Wacht tot alle vlammen in de barbecue gedoofd en grijs zijn! Het vergt even wat geduld, maar dit levert echt veruit het beste (en lekkerste) resultaat op.
– Laat het vlees lekker met rust op de barbecue. Probeer er niet iedere vijf minuten in te prikken, dan verliest het vlees een hoop aan smaak en malsheid. Gebruik daarom ook een tang in plaats van een vork. De vleessappen blijven zo in het vlees.
– Bestrijk het vlees regelmatig met olie, zo blijft het vlees juist wél sappig!
– Gemarineerd vlees moet een beetje droog gedept worden voor u het gaat roosteren.
– Let altijd op de kleur van het vlees. Vlees dat de meeste hitte nodig heeft moet logischerwijs als eerste geroosterd worden.