BBQ en workshop bij Brandweer Schijndel

Bij Slagerij Dennis van de Ven zijn we experts als het aankomt op vlees. We hebben een passie voor ons vak en die delen we maar al te graag!

Begin deze maand gingen we dus langs bij de Brandweer Schijndel voor een workshop satéprikken. Op 1 juli had Brandweer Schijndel de laatste oefenavond voor de zomeravond. Die moest natuurlijk feestelijk afgesloten worden. De deelnemers vertellen: 

“Traditiegetrouw hebben we dan een gezellige avond met zowel de actieve- als de oud-leden onder het genot van een hapje en een drankje. Deze keer kwam Slagerij Dennis van de Ven langs om uitleg te geven én te laten zien hoe een half varken wordt uitgebeend. Fantastisch om te zien hoe deze vakman zijn ambacht professioneel en met liefde uitoefent! Onze mannen mochten dan ook eigen spiesjes maken en deze vervolgens klaarmaken op de barbecue. Al met al wat het een hele toffe, leuke en leerzame avond.”

De mannen bij de brandweer weten natuurlijk wel raad met vuur, dus ook de barbecue ging ze goed af. Ook voor ons was het een geslaagde avond!