Slagerij Dennis van de Ven organiseerde op dinsdag 19 februari
samen met Ralf Dirven van Restaurant De Beleving in Sint-Oedenrode een belevingsavond en workshop. Een samenwerking van bekwaam personeel van de slagerij en de expertise van De Beleving in de vorm van bediening en het serveren van lekkere culinaire hapjes. Een soepje en een drankje op zijn tijd. Al met al
uniek en zeker een beleving voor de aanwezigen.
“Klanten van de slagerij konden met hun gespaarde Piggypunten een entreekaartje kopen”, vertelt Van de Ven. “Binnen vier dagen was de avond uitverkocht, dus we kunnen wel van een succesvolle actie spreken. Honderd aanwezigen genoten van demonstraties als kalfs pistola uitbenen, een half varken uitsnijden, een hele runderlende uitbenen en verse carpaccio snijden. Allemaal mensen die van lekker eten en drinken houden. Niels van Heel zorgde voor een passend en sfeerverhogend achtergrondmuziekje. Dit succes vraagt om een vervolg, zij het in een iets andere vorm. Wat het precies moet
worden is nog niet duidelijk, dat volgt later.”