De Biertuin: goede muziek, lekker bier en veel sfeer!

Op 30 augustus is het weer tijd voor De Biertuin! Deze gezellige avond staat ook wel bekend als dé vooravond van Pleinpop. Met live-muziek, speciaalbieren én de lekkerste BBQ van Schijndel. Natuurlijk van Slagerij Dennis van de Ven!

Voor slechts €12,50 kun je genieten van een verrukkelijke barbecue. Wij zorgen ook dit jaar weer voor de beste stukken vlees! 

Muziek tijdens De Biertuin

 Zonder live-muziek geen ‘Biergarten’, daarom komt de 10-koppige Pearl’s Blues Experience dit jaar de muziek verzorgen. Dat belooft een krachtig optreden met hier en daar een gevoelige snaar. DJ Job Oordop zal de avond vullen met een heerlijke mix van ‘a la Pleinpop’ platen."

Speciaalbier

 Afgelopen edities kon iedereen al kennismaken met: Godsakker, Nondeju, Kommer en Kwel, Tramelanti, Jezus Mina en de Mozeskriebel. Al deze heerlijke Pleinpop-bieren worden speciaal voor het festival gebrouwen in Brouwerij de Pleinhopper in België. Dit jaar schenken we de Jezus Mina en de Mozeskriebel én is er natuurlijk een nieuw biertje gebrouwen met een eigen unieke smaak. De naam van het nieuwe biertje verklappen we vast: Mijn Hemel, en de smaak? Die moet je komen proeven…Net als al die andere lekkere 37 speciaalbieren op de bierkaart!"

Tickets bestellen voor de Biertuin BBQ? Klik dan hier!