Slagerij Dennis van de Ven in de Biertuin van Pleinpop

Op 27 en 28 augustus staat Pleinpop weer op de planning, en natuurlijk zijn wij van de partij! Dat wil zeggen: Slagerij Dennis van de Ven is op 27 augustus te vinden in de Biertuin van Pleinpop. Hoewel het nog even spannend is hoe de festival (na)zomer eruit gaat zien, hopen we dat we eind augustus alle bezoekers van de Biertuin kunnen voorzien van een heerlijke BBQ.

Wat is de Biertuin?

De Biertuin staat voor goede muziek, lekker bier en veel sfeer! Daarbij mag een goede barbecue natuurlijk niet ontbreken. De Biertuin is, zoals ze zelf zeggen, niet meer weg te denken op de vooravond van Pleinpop.

De festivalzomer van 2021

Op vrijdag 9 juli 2021 hielden Mark Rutte en Hugo de Jonge een persconferentie waarin zij nieuwe maatregelen aankondigden. Tot en met 13 augustus betekent dat voor evenementen dat iedereen 1,5 meter afstand moet houden en een vaste zitplaats moet hebben.

Het is dus nog even afwachten welke maatregelen en na 13 augustus worden aangekondigd. Wij hopen iedereen (op een veilige) manier te kunnen begroeten tijdens de Biertuin van 2021. Tot die tijd vermaken we ons met een terugblik op de laatste editie.