Update over Biertuin en Pleinpop 2021

Vanwege de aangekondigde maatregelen zullen Pleinpop en de Biertuin een jaar opgeschoven worden. Dit jaar helaas dus geen BBQ van Dennis in de Biertuin! Er zelf maar een feestje van maken? Dat kan met onze BBQ pakketten.

Het bericht van de organisatie: "Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn evenementen met meer dan 750 bezoekers tot 1 september door de overheid verboden. Hoewel dit een gigantische tegenslag is, begrijpen en respecteren we dit besluit. Dit maakt het voor ons niet mogelijk om Pleinpop te organiseren op de manier zoals wij dat graag zouden willen. We streven naar een festival zonder concessies en onzekerheid zodat we er met z’n allen 100% van kunnen genieten.Daarom hebben we besloten om Pleinpop en de Biertuin een jaar op te schuiven. Even slikken, de dagen teller wordt terug gezet naar 393. Maar wij zien dit ook als een nieuw moment om naar uit te kijken! Wij gaan door en we hebben een nieuwe datum geprikt. Zet hem maar alvast in je agenda: 2 & 3 september 2022 zal Pleinpop plaats vinden in het Kloosterpark in Schijndel. We hopen jullie dan weer in onze armen te kunnen sluiten en te feesten als nooit te voren! Liefs,Het Pleinpop-team"

Slagerij Dennis van de Ven in de Biertuin van Pleinpop

Op 27 en 28 augustus staat Pleinpop weer op de planning, en natuurlijk zijn wij van de partij! Dat wil zeggen: Slagerij Dennis van de Ven is op 27 augustus te vinden in de Biertuin van Pleinpop. Hoewel het nog even spannend is hoe de festival (na)zomer eruit gaat zien, hopen we dat we eind augustus alle bezoekers van de Biertuin kunnen voorzien van een heerlijke BBQ.

Wat is de Biertuin?

De Biertuin staat voor goede muziek, lekker bier en veel sfeer! Daarbij mag een goede barbecue natuurlijk niet ontbreken. De Biertuin is, zoals ze zelf zeggen, niet meer weg te denken op de vooravond van Pleinpop.

De festivalzomer van 2021

Op vrijdag 9 juli 2021 hielden Mark Rutte en Hugo de Jonge een persconferentie waarin zij nieuwe maatregelen aankondigden. Tot en met 13 augustus betekent dat voor evenementen dat iedereen 1,5 meter afstand moet houden en een vaste zitplaats moet hebben.

Het is dus nog even afwachten welke maatregelen en na 13 augustus worden aangekondigd. Wij hopen iedereen (op een veilige) manier te kunnen begroeten tijdens de Biertuin van 2021. Tot die tijd vermaken we ons met een terugblik op de laatste editie.