Brabanders dol op gourmetten

De grootste gourmetliefhebbers van Nederland wonen in het zuiden van Nederland, blijkt uit onderzoek. Sterker nog; de helft van de Nederlanders uit zuidelijke provincies zoals Brabant en Limburg gourmetten zo'n twee tot vijf keer per jaar! 

De feestdagen zijn natuurlijk bij uitstek geschikte dagen om te gourmetten. Kost een traditioneel kerstdiner voor een hoop personen veel voorbereiding, met gourmetten bent u zo klaar! Zeker met de gourmetschotels van Slagerij Dennis van de Ven zet u in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel. Iedereen kiest wat hij of zij lekker vindt, zo blijft het gezellig aan tafel.

De gemiddelde tijd om een gourmet voor te bereiden kost een half uur tot een uur. Maar de tijd om na te denken wát we precies in huis halen, is meestal wat langer. Salades, een lekker stokbroodje, luxe vlees of juist simpel voor de kinderen? Bij gourmetten is de keuze erg groot! Maar om het gourmetten echt lekker te maken, is kwaliteitsvlees erg belangrijk. Daarom maken we bij Slagerij Dennis van de Ven uitsluitend gebruik van het allerbeste vlees voor onze gourmetschotels.

We hebben dit jaar twee verschillende gourmetschotels samengesteld: alleen vlees, of een compleet pakket. Het Gourmet Compleet Pakket bevat naast overheerlijk vlees ook stokbrood, salades, ei, gesneden groente, sauzen en kruidenboter. Dat worden smakelijke feestdagen zonder enige stress! De gourmetpakketten zijn vanaf nu te bestellen in onze winkel.