De lekkerste van Schijndel: Slagerij Dennis van de Ven

Voor het lekkerste vlees van Schijndel en omstreken moet je bij Slagerij Dennis van de Ven zijn! We hebben niet alleen het lekkerste vlees voor maar ook de lekkerste vleeswaren en natuurlijk de lekkerste schotels! 

Wat dacht u bijvoorbeeld van onze BBQ schotels of gourmet schotels?

Online bestellen

We zijn trots op onze gezellige winkel en ontvangen u dan ook het liefst daar om iets uit te kiezen. Vooraf iets bestellen, zodat u er zeker van kan zijn dat u niet misgrijpt op uw favoriete product? We hebben ook een webshop waar u uw favoriet vlees gemakkelijk kunt bestellen.

Vlees van de slager

Haalt u uw vlees ook altijd bij de slager? Dat begrijpen we bij Slagerij Dennis van de Ven maar al te goed. Als fijnproever weet u waarschijnlijk ook dat het vlees bij de slager vaak lekkerder is dan in de supermarkt. Bij Slagerij Dennis van de Ven werken we er iedere dag hard aan om het lekkerste vlees van Schijndel en ver daarbuiten voor u te selecteren. Benieuwd hoe het
komt dat ons vlees zo lekker is?

Kwaliteitsvlees

Het is geen toeval dat het vlees uit onze slagerij zo lekker is. We werken namelijk alleen met vlees van de allerbeste kwaliteit.

  • Rundvlees: malse biefstukjes en overheerlijk
    gehakt krijg je alleen als het vlees van topkwaliteit is. Bij Slagerij Dennis van de Ven kiezen we daarom voor rundvlees van het Belgisch Witblauw. 
  • Varkensvlees: bij Slagerij Dennis van de Ven
    benen we varkens nog zelf uit, en dat is te proeven. Het varkensvlees in onze schappen is van uitermate goede kwaliteit, zodat we er de lekkerste vlees(waren) van kunnen maken.
  • Kip: het kippenvlees van Slagerij Dennis van de Ven is zo eerlijk mogelijk. Van kipfilets tot drumsticks en kipschnitzels…we hebben
    een groot aanbod in overheerlijke kipproducten.

Slagerstraditie

Bij Slagerij Dennis van de Ven verkopen we niet zomaar wat vlees. Vlees is onze passie. We blijven onszelf en onze producten daarom ontwikkelen en verbeteren. In onze werkplaats en worstmakerij maken we alle producten zelf. Het vlees komt van boeren uit de buurt. Slagerij Dennis van de Ven is dus een echte ambachtelijke slagerij, en dat proef je.