Onze nieuwe BBQ folder is uit

BBQ'en in Schijndel? Bekijk de BBQ folder van Slagerij Dennis van de Ven. In 2020 maken we er weer een heerlijk barbecue jaar van. Proef onze BBQ pakketten.

Barbecueën is nog altijd hot! Of u nu gaat voor een heerlijke specialiteit van Uw Slager, een traditioneel spiesje of een mooi groot stuk vlees die meerdere uren op de BBQ gegaard moet worden: Uw Slager Dennis van de Ven heeft alles in huis om van uw BBQ een waar feest te maken.

Vlees van kwaliteit

We hanteren een breed scala aan ambachtelijk bereide producten. Van varkens- tot rund- en van lams- tot kippenvlees: kwaliteit staat altijd centraal. Alle producten dienen van de hoogst haalbare kwaliteit te zijn. Ook onze BBQ producten zijn dus van hoge kwaliteit. Wij barbecueën het liefst het hele jaar door, maar de zomer is natuurlijk het ultieme BBQ seizoen. 

Advies

Een goed advies begint met kennis en ervaring. Laat u verrassen door ons ruime barbecue assortiment. In ons vlees proeft u namelijk onze ambacht, kwaliteit en passie terug. Heeft u vragen over uw BBQ? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden uw brandende barbecue vragen graag.

Bekende toppers in de nieuwe BBQ folder

In de nieuwe folder komen een aantal bekende toppers terug, zoals de BBQ van de chef compleet, de BBQ alles kan compleet, de kids BBQ, de BBQ ouderwets genieten. Ook de BBQ van de chef alleen vlees en de BBQ alles kan alleen vlees zijn weer terug te vinden. 

Nieuw barbecue favorieten

Nieuw in ons assortiment: de spiezenfeest BBQ! Deze complete schotel is te bestellen vanaf tien personen en bevat verschillende soorten spiezen, gemaakt van kip, varken, rund en gemengd gehakt. Voor de lekkerste smaak bak je deze spiezen op houtskool. Dit BBQ pakket is een tip van onze chef!

Specials van de chef

Niet alleen de spiezenfeest BBQ is nieuw en een favoriet van de chef. Ook onze nieuwe specials zijn niet te missen en maken iedere barbecue avond helemaal compleet. Denk bijvoorbeeld eens aan onze charcuterieplank, carpaccioschaal of een heerlijk breekbrood. De perfecte aanvulling op uw BBQ!

Meer informatie

Bij Slagerij Dennis van de Ven zetten we graag een stapje extra. Onze BBQ service maken we dan ook het liefst zo compleet mogelijk. Meer weten over onze aanvullende BBQ-services? Lees dan hier verder: