Dubbel feest in Schijndel!
Bij Slagerij Dennis van de Ven

Dubbel feest in Schijndel!

Wist u dat onze slagerij al sinds 1890 gevestigd is op de huidige locatie en wij dit jaar precies 12,5 jaar geleden het bedrijf overnamen van de gebroeders Van der Steen?

Nog altijd zijn de fundamenten van ons bedrijf gebaseerd op de oude familierecepten, de slagerstraditie en onze passie voor kwaliteit.

Uw Slager

De lekkerste uit Schijndel wordt ook nog eens Uw Slager. Vanf 17 januari zijn we aangesloten bij een bijzondere club ambachtelijke slagers en gaan we verder als Dennis van de Ven Uw Slager!

Assortiment

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en lekkerste vleeswaren. Ons assortiment wordt gekenmerkt door; Ambachtelijk vakmanschap, traditie in smaak en passie voor kwaliteit. Precies zoals u van ons gewend bent dus!

Bij Slagerij Dennis van de Ven koopt u de beste kwaliteit Lekker, vers en mals. Bovendien worden de meeste van onze producten in eigen huis gemaakt. Zo kunnen wij u gegarandeerd de meest smaakvolle producten bieden, van échte slagerskwaliteit.

Recepten

Wij vinden het bovendien belangrijk u keuze te bieden en inspiratie in de vorm van bereidingstips, productinformatie en smaakvolle recepten.