Help Jelle groeien

Slagerij Dennis van de Ven helpt Jelle groeien

Op vrijdag 7 december en zaterdag 8 december 2018 krijgt iedere betalende klant een gratis kerstboompje. Let op: alleen zolang de voorraad strekt. Op is dus echt op!

Dit kerstboompje zorgt ervoor dat kinderen zoals Jelle kunnen groeien.

Over Jelle

Jelle is een vrolijke vent uit Schijndel, geboren met twee zeldzame DNA afwijkingen. Hierdoor heeft hij een motorische en geestelijke beperking.  Hierdoor heeft hij een grote ontwikkelingsachterstand opgelopen en heeft hij gedragsproblematiek. Jelle kan niet praten, wat alles extra lastig maakt voor hem en zijn omgeving.

De grootste wens van Jelle's familie is dat ze gewoon met hem zouden kunnen kletsen zodat hij kan vertellen hoe zijn dag is geweest of waar hij zin in heeft. Sinds kort staat Jelle op een wachtlijst voor dolfijnondersteunende therapie bij Stichting Tess. Deze therapie kan bijdragen aan de ontwikkeling van spraak, coördinatie, mobiliteit, gedrag en sociale vaardigheden.

Over Stichting Tess

Stichting Tess zamelt geld in om voor kinderen met een beperking van 4 tot en met 18 jaar dolfijnondersteunde therapie bij het Curaçao Dolphin Therapy & Research Center (CDTC) mogelijk te maken. Deze dolfijnondersteunde therapie heeft bewezen een belangrijke aanvulling op de dagelijkse ontwikkeling van kinderen met beperkingen te zijn en voor een hogere kwaliteit van leven voor kind, ouders en hun omgeving te zorgen.

Kerstboompje

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 december krijgen betalende klanten een kerstboompje mee naar huis! Daarnaast hebben we nog een aantal lekkere acties deze week, vernoemd naar Jelle, zijn broer Wout en zus Lieke.