Slagerij Dennis van de Ven
Altijd het lekkerste vlees
Online vlees bestellen
Klik hier
Geef uw bestelling door via onze webshop
En haal het op in de winkel
Bestellen via WhatsApp
Veilig bestellen en ophalen
Een vraag voor ons?
Whatsapp ons nu! Klik hier

Ambachtelijke slagerij Dennis van de Ven

Onze winkel, Ambachtelijke Slagerij Dennis van de Ven, is gevestigd in Schijndel. Hier heeft u de keuze uit een ruim assortiment vers vlees van uitzonderlijk hoge kwaliteit en natuurlijk de vele ambachtelijk bereidde vleeswaren.

Het gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde hoeft te zijn. Gewoon zin in een lekker stukje rosbief of mager filetlapje? Juist zin om uitgebreid te koken of krijgt u eters? Laat u dan adviseren door ons team! Bij Ambachtelijke Slagerij Dennis van de Ven helpen we u graag de juiste keuze te maken.

Snel en gemakkelijk bestellen

Benieuwd naar het lekkerste vlees en de beste vleeswaren van Schijndel en omstreken? Loop gerust een keer binnen in onze slagerij! Geen tijd om in de winkel langs te komen? Geef uw bestelling dan door op één van de volgende manieren:

Het lekkerste vlees
Direct te bestellen in onze webshop. Bestel hier en wij zetten uw bestelling klaar!
Webshop
De herkomst van ons vlees
Bij Slagerij Dennis van de Ven werken we uitsluitend met vlees van de beste kwaliteit.
Kwaliteitsvlees
Over onze slagerij
Wat maakt het vlees uit onze ambachtelijke slagerij zo bijzonder?
Over ons

De lekkerste van Schijndel, gemakkelijk online besteld

Het lekkerste vlees van Schijndel en omstreken online bestellen? Dat kan! Wij zorgen ervoor dat het klaarligt in de winkel. Dat is nog eens een makkelijke en snelle manier van het lekkerste vlees in huis halen.

De lekkerste van Schijndel

De lekkerste van Schijndel word je niet zomaar. Daar is meer voor nodig dan een mals stukje vlees en eerlijke vleeswaren. Daarom gaan we bij Slagerij Dennis van de Ven verder. Wij verzorgen BBQ's en stellen de lekkerste pakketten voor u samen, informeren u over de perfecte bereidingswijze en houden u graag op de hoogte van waar we mee bezig zijn.