Slagerij Dennis van de Ven klaar voor de toekomst

Toen Dennis van de Ven zo'n 13 jaar geleden de slagerij van Gebroeders vd Steen overnam, volgde er al snel een verbouwing. Het resultaat? Een gezellige, knusse winkel! Maar nu, flink wat jaren later, werd het tijd voor een nieuwe verbouwing van de slagerij. 

Van 23 juli tot en met 5 augustus was slagerij Dennis van de Ven dan ook volledig gesloten. Zo kon er hard gewerkt worden aan de metamorfose van de winkel. De slagerij heeft een nieuwe uitstraling, een nieuw kleurtje en een grotere toonbank gekregen. Zo kunnen we er weer flink wat jaren tegenaan. 

Niet alleen de winkel heeft een metamorfose ondergaan, ook de website ziet er iets anders uit. Het is nu nog gemakkelijker om uw online bestelling te plaatsen. Een barbecuepakket, gourmetschotel, charcuterie plateau of gewoon één van onze 30 lekkerste producten...u bestelt ze nu gemakkelijk vanuit uw luie stoel!

Op 6 augustus is de vernieuwde slagerij open gegaan. Bent u benieuwd naar het resultaat? Kom dan snel langs in de winkel en kijk eens rond op onze vernieuwde website!