Barbecue huren

Geen eigen barbecue? Bij 'BBQ van de Chef Compleet' en 'Alles Kan Compleet' huurt u indien gewenst een bbq bij ons:

  • Tot maximaal 25 personen
  • Normale barbecue €30,-, skottelbraai €25,-
  • Inclusief gas
  • Inclusief schoonmaak
  • Borden en bestek inbegrepen (porselein of wegwerp)

Bezorgen

De BBQ pakketten 'Van de Chef Compleet' en 'Alles Kan Compleet' kunt u tegen betaling en bij minimaal 20 personen op maandag tot en met zaterdag door ons laten bezorgen en/of ophalen. Heeft u de barbecue op zondag? Dan bezorgen we alles op zaterdag in koelboxen zodat u het goed kunt bewaren tot zondag.

Kosten in Schijndel en omgeving (max ± 5 km): voor bezorgen €15,- en voor ophalen €15,-

Ophalen

Al onze barbecue pakketten (inclusief de BBQ) zijn ook heel gemakkelijk zelf op te halen met uw eigen auto.

Zin om te barbecuen? Bestel direct de lekkerste pakketten online

Slager komt bakken

Lekker relaxed BBQ-en met een groot aantal gasten? Naast verschillende BBQ pakketten kunt u, als extra service, ook een van onze slagers inclusief barbecue bestellen en het vlees voor u laten bereiden.

De slager voorziet u en uw gasten 2 uur lang van de lekkerste stukjes gegrild vlees en is in totaal 3 uur lang aanwezig om de barbecue klaar te zetten en weer op te ruimen. De kosten hiervoor bedragen:

  • Slager + BBQ incl. gas en schoonmaak (ma t/m za) €305,
  • Slager + BBQ incl. gas en schoonmaak (zondag) €350,-

De hierboven genoemde prijzen zijn gebaseerd op een barbecue vanaf 30 t/m 40 personen. Heeft u meer dan 40 gasten? Dan komt er een tweede slager mee tegen een meerprijs van €165,-

Maak het bijzonder

Barbecueën is nog altijd hot! Of je nu gaat voor een heerlijke specialiteit van Uw Slager, een traditioneel spiesje of een mooi groot stuk vlees die meerdere uren op de BBQ gegaard moet worden; Uw Slager heeft alles in huis om van jouw BBQ een waar feest te maken.

DE LIEFDE VOOR HET VAK PROEF JE TERUG IN ONS VLEES

Wij hanteren we een breed scala aan ambachtelijk bereide vlees- en vleeswaarproducten. De producten variëren van varken, kip, rund, lams en kalfsvlees. Binnen het assortiment dat wij aanbieden staat één punt altijd centraal, namelijk KWALITEIT!! Alle producten dienen van de hoogst haalbare kwaliteit te zijn, anders bieden wij het niet aan binnen onze slagerij. Het gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde hoeft te zijn!

EEN GOED ADVIES BEGINT MET KENNIS EN ERVARING

Laat je verrassen door het ruime assortiment waar je ambacht, kwaliteit & passie in terug ziet èn proeft. Door de kennis en ervaring van onze medewerkers kunnen wij u uitstekend adviseren zodat u met familie en vrienden kunt genieten van een (h)eerlijk stukje vlees!

EIGEN ROKERIJ EN UNIEKE SMAAK

De ambachtelijk gerookte producten kennen een unieke smaak. Dit komt omdat de producten gerookt worden in een 40 jaar oude rokerij boven een bedje van beuken en eikensnippers. Het op deze manier roken van producten is vrij zeldzaam. Het duurt aanzienlijk langer voordat de producten verkoopklaar zijn, maar op deze manier wordt er een unieke en bijzondere smaak gecreëerd.

Bel de Slagertje Ven BBQ lijn!

Voor kleine bestellingen tot maximaal 15 personen kunt u de Slagertje Ven BBQ lijn bellen!

  • 's morgens op werkdagen voor 10:00 gebeld, 's avonds tussen 17:00 en 18:00 klaar om af te halen!

De Slagertje Ven BBQ-lijn is er ook voor alle vragen over uw BBQ of voor de bereiding van een bepaald stuk vlees.

Bel of WhatsApp de Slagertje Ven BBQ lijn: