Steun Tandje Durbij!

Op 23 en 24 juni gaan de mannen van ‘Tandje durbij’, een Schijndels wielerteam, de HomeRide fietsen. HomeRide is dé sponsorwielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds. Tijdens deze tocht leggen deelnemers maar liefst 500 kilometer af in de vorm van een hart. Dit doen ze in 24 uur, een dag en een nacht. De zorg voor een ziek kind gaat immers ook dag en nacht door. Het streven is zoveel mogelijk geld op te halen voor de Brabantse Ronald McDonald Huizen in Veldhoven en Tilburg.

Over HomeRide
“Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen en doorbijten, vechten tegen de elementen. Dát is HomeRide: dé sponsorwielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds. Deelnemers fietsen in teamverband 500 kilometer in 24 uur. Dag en nacht, in weer en wind. Om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen, zodat ouders dicht bij hun kind in het ziekenhuis kunnen zijn.Want home is where the heart is… Daarom heeft de route de vorm van een hart. Een hart dwars door Nederland.”

Steun Tandje Durbij in onze winkel!
Veel Schijndelse ondernemers dragen Tandje Durbij en daarmee de HomeRide een warm hart toe. In diverse winkels staan donatieboxjes. Ook bij ons in de slagerij natuurlijk!Ieder bedrag is welkom!