Het is weer tijd voor soep!

Regent het buiten? Is de temperatuur eindelijk wat gedaald na de hete zomer van dit jaar? Yes! Dat betekent dat eindelijk weer tijd is voor de lekkerste soepen. Het liefst hebben we iedere dag een grote, warme pan verse soep in de herfst.

Met een verse pan soep wordt zelfs de meest gure dag een feestje. Voorlopig is het nog niet écht herfstweer…maar bij Slagerij Dennis van de Ven zijn we toch alvast begonnen met het maken van lekkere verse soepen. Wij vinden soep namelijk het ultieme comfort food.

Verse soep bij Slagerij Dennis van de Ven

Maar wat nu als u helemaal geen tijd (of zin) hebt om verse soep te maken, terwijl u wél zin hebt om ervan te genieten? U heeft geluk: wij hebben onze handen uit de mouwen gestoken en hebben meer dan genoeg verse soep! U hoeft alleen maar even langs te komen in onze winkel, om de soep vervolgens thuis op te warmen. 

Tien winnaars van onze soep

Om het begin van het nieuwe soep-seizoen te vieren hebben we 10 potten soep verloot onder onze volgers op Facebook. Die dag waren we druk bezig met het maken van een overheerlijke ossenstaartsoep.

Ossenstaartsoep

Wist u dat het verhaal gaat dat de Fransen het recept voor ossenstaartsoep aan de Engelsen hebben geleerd, omdat zij de ossenstaart tot die tijd altijd ongebruikt weggooiden? Zonde, want de ossenstaartsoep is een favoriet bij veel van onze volgers.

Heeft u onze ossenstaartsoep al eens geprobeerd?