Valentijnsdag bij Slagerij Dennis van de Ven

Het is Valentijn! Deze dag staat in het teken van de liefde en bij Slagerij Dennis van de Ven weten we: die gaat door de maag. Natuurlijk kun je je geliefde meenemen naar een restaurant, maar soms is het net zo gezellig om een avondje thuis te blijven. Zeker nu er komend weekend weer een storm op komst is.

Verras je Valentijn met de lekkerste uit Schijndel

En nee, in dit geval ben je dat niet zelf. De lekkerste zijn namelijk onze loveburgers, liefdesschuitjes, Cupido Carpaccioschalen en liefdesplateaus. Omdat we begrijpen dat niet iedereen op de dag van de liefde tijd heeft om langs te komen in onze slagerij, zijn onze acties geldig van donderdag 13 februari tot en met dinsdag 18 februari.

  • Loveburgers: 4 voor €7,98
  • Liefdesschuitje: 500 gram voor €8,98
  • Cupido Carpaccioschaal: per stuk €9,98
  • Charcuterie liefdesplateau: per schaal €9,98
Eén koppel willen we op deze bijzondere dag extra in het zonnetje zetten. We verloten namelijk een diner voor twee bij De Beleving in Sint-Oedenrode. Om kans te maken op deze mooie prijs, knipt u de voucher uit de MooiSchijndelKrant. Vul ‘m in en lever deze af in onze slagerij. Meedoen kan tot en met 18 februari, op 19 februari maken we de winnaar bekend.