BBQ'en in Schijndel?

Bestel een barbecue pakket bij Slagerij Dennis van de Ven!

Barbecue Schijndel
De lekkerste BBQ pakketten van Schijndel zijn te vinden bij Slagerij Dennis van de Ven

BBQ van Slagerij Dennis van de Ven

Bij Slagerij Dennis van de Ven houden we van goed vlees. Niet alleen de smaak van het vlees moet goed zijn, ook de herkomst van ons vlees moet in orde zijn. Ook als we gaan barbecueën adviseren we vlees van topkwaliteit. Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we super lekker BBQ pakketten. Natuurlijk bevat ieder barbecue pakket van Slagerij Dennis van de Ven alleen maar vlees van topkwaliteit! Bent u van plan in of rondom Schijndel te BBQ’en? Dan helpen we u graag met het lekkerste vlees. 

Met passie voor ons vak zijn we – bijna vanzelfsprekend – ook groot barbecue-liefhebbers. We durven onszelf dan ook met een gerust hart BBQ-specialisten te noemen. We hebben bovendien voor ieder wat wils. Het barbecuevlees van geweldige kwaliteit staat altijd centraal, maar we zetten graag een stapje extra. Zo hebben we pakketten met alleen vlees en complete BBQ pakketten, maar u kunt bij ons ook een barbecue huren of zelfs een BBQ-specialist inhuren die voor u op locatie komt bakken.

Ons BBQ assortiment

Een BBQ-pakket van de slager duur? Welnee! Bij Slagerij Dennis van de Ven krijgt u vlees van topkwaliteit voor een goede prijs. Bovendien hebben we voor ieder budget een passend BBQ pakket. Zo weet u zeker dat u de lekkerste barbecue van Schijndel en omstreken hebt!

Ons barbecue assortiment bevat voor iedereen iets lekkers. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bbq worsten, karbonade, speklapjes, hamburger, katenhaasje, mixed grill spies, sjaslick, twins, uiensteak, varkenssaté, steentje, spareribs, gyroslapje, biefstuk, entrecôte, biefspies, pepersteak, rib-eye steak, runderschnitzel, steak de boeuf, lamskotelet, lamssaté, lamsspies, kipfilet, Italiaanse kipvink, kip Hawaï spies, kipsaté, kip gambia, gambaspiesjes en zalmmoten. Voor de echt liefhebbers van vlees hebben we ook grotere stukken voor op de BBQ: varkens ribroast, boston butt, bavette, côte de boeuf, côte de veaux, brisket, picanha, vinkelap, short rib, flat iron steak, lamsbout, lamsrack of road kill chicken? 

Wij vertellen u graag meer over deze stukken vlees én hoe u ze het beste klaar kunt maken op de BBQ!

Alleen vlees pakketten

Op zoek naar lekker vlees voor op de BBQ, maar de rest zelf maken? Geen probleem! Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we 4 standaard barbecue pakketten met alleen vlees. Van een speciaal pakketje voor de kids tot een pakket dat u zelf samenstelt.

Onze pakketten met alleen vlees:

Onze complete pakketten

De naam zegt het eigenlijk al: deze BBQ pakketten zijn compleet. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Meer tijd overhouden om bij uw gasten te zitten of simpelweg geen tijd om alles zelf voor te bereiden? Kies dan voor één van onze complete pakketten. Ieder compleet BBQ pakket van Slagerij Dennis van de Ven uit Schijndel bevat huzarensalade, rauwkostsalade, vruchtensalade, sauzen, satésaus, kloosterbrood en kruidenboter.

Onze complete BBQ pakketten:

Stoer BBQ vlees

Is de barbecue helemaal uw domein? Dan is onze Grillmaster Barbecue echt iets voor u! Liever zelf uw pakket samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. We hebben altijd mooie stukken luxe vlees voor op de BBQ. 

Ons stoere BBQ vlees


BBQ in Schijndel?

Barbecueën is hot! Of je nu gaat voor een heerlijke specialiteit van Uw Slager, een traditioneel spiesje of een mooi groot stuk vlees die meerdere uren op de BBQ gegaard moet worden; Uw Slager heeft alles in huis om van jouw BBQ een waar feest te maken.
De liefde voor het vlees proef je terug. Bij Slagerij Dennis van de Ven vindt u het lekkerste vlees voor de barbecue in Schijndel en omstreken. Kom langs in onze winkel voor ons assortiment of kies uw favoriete BBQ-pakket uit in onze webshop. 

Wij hanteren we een breed scala aan ambachtelijk bereide vlees- en vleeswaarproducten. De producten variëren van varken, kip, rund, lams en kalfsvlees. Binnen het assortiment dat wij aanbieden staat één punt altijd centraal, namelijk kwaliteit! Alle producten dienen van de hoogst haalbare kwaliteit te zijn, anders bieden wij het niet aan binnen onze slagerij. Het gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde hoeft te zijn!

Laat u verrassen door ons ruime barbecue assortiment

Laat u verrassen door het ruime assortiment waar u ambacht, kwaliteit & passie in terug ziet én proeft. Door de kennis en ervaring van onze medewerkers kunnen wij u uitstekend adviseren zodat u met familie en vrienden kunt genieten van een (h)eerlijk stukje vlees!

Eigen rokerij en unieke smaak

Ambachtelijk gerookte producten kennen een unieke smaak. Dit komt omdat de producten gerookt worden in een 40 jaar oude rokerij boven een bedje van beuken en eikensnippers. Het op deze manier roken van producten is vrij zeldzaam. Het duurt aanzienlijk langer voordat de producten verkoopklaar zijn, maar op deze manier wordt er een unieke en bijzondere smaak gecreëerd.

Barbecue huren in Schijndel

Geen barbecue in huis? Of komt er een grote groep, en is uw BBQ te klein? Geen probleem! Bij Slagerij Dennis van de Ven kunt u een barbecue huren.

Of u nu het liefst op gas, houtskool of een skottelbraai bakt: alle opties zijn mogelijk bij Slagerij Dennis van de Ven. 

  • Een BBQ op gas is fijn als u direct aan de slag wilt. De barbecue heeft een capaciteit tot 40 personen op één barbecue.
  • Een houtskool barbecue is ideaal als u de tijd heeft om de hele avond te barbecueën. Voor deze BBQ is geduld nodig, maar het vlees is extra lekker!
  • Een skottelbraai is een grote pan waar u reepjes vlees in gaar kunt bakken. 
Let op: onze BBQ's zijn alleen te bestellen in combinatie met onze compleet pakketten. 


Goed voorbereid BBQ'en in of rondom Schijndel?

Kies dan voor Slagerij Dennis van de Ven. Vanuit onze slagerij in Schijndel maken we niet alleen de lekkerste pakketten, maar zorgen we ook voor de beste service. U kunt daarom gebruik maken van onze services.

Huur een slager!

De slager voorziet u en uw gasten twee uur lang van de lekkerste stukjes gegrild vlees en is in totaal drie uur lang aanwezig om de barbecue klaar te zetten en weer op te ruimen. De kosten hiervan bedragen:

  • Maandag tot en met zaterdag: slager + BBQ (inclusief gas en schoonmaak) - €305
  • Zondag: slager + BBQ (inclusief gas en schoonmaak) - €350
Deze prijzen zijn gebaseerd op een BBQ van 30 tot en met 40 gasten. Heeft u meer dan 40 gasten? Dan komt er een tweede slager mee voor een meerprijs van €165. 

Bel de Slagertje Ven BBQ Lijn!


Bel of app de Slagertje Ven BBQ Lijn voor kleine bestellingen tot 15 personen. 's Morgens op werkdagen voor 10:00 gebeld 's avonds tussen 17:00 en 18:00 klaar om af te halen.


Voor alle vragen over uw BBQ of voor de bereiding van een bepaald stuk vlees kunt u uw vragen naar ons appen of bellen!

  • Bellen: 073 5492218
  • Appen: 06 23 22 72 82

Bezorgen en ophalen

De BBQ-pakketten Van de Chef Compleet en Alles Kan Compleet kunt u tegen betaling en bij minimaal 20 personen op maandag tot en met zaterdag door ons laten bezorgen en/of weer ophalen.

  • Kosten in Schijndel en omgeving (max 5 kilometer): bezorgen €15, ophalen €15
Alle andere pakketten (inclusief de BBQ) zijn gemakkelijk op te halen met uw eigen auto. Heeft u de BBQ op zondag? Dan bezorgen we alles op zaterdag in koelboxen, zodat u het goed kunt bewaren.