Barbecue Liempde

Bestel het lekkerste BBQ pakket van Liempde en
omstreken in onze BBQ webshop!

BBQ'en in Liempde?
Wij hebben de lekkerste BBQ pakketten voor een gezellige avond!

Barbecue Liempde

Een barbecue pakket bestellen in Liempde? Ontdek het lekkerste vlees van Slagerij Dennis van de Ven! Wij hebben verschillende barbecuepakketten samengesteld die u online kunt bestellen.

Complete pakketten of alleen vlees pakketten

Bij Slagerij Dennis van de Ven stellen we verschillende BBQ pakketten samen. Dat doen we op basis van wensen van onze klanten. Zo zijn er mensen die alleen vlees willen bestellen om de rest vervolgens zelf te regelen. Voor mensen die op zoek zijn naar wat extra BBQ gemak hebben we ook complete pakketten samengesteld. Onze complete BBQ pakketten bevatten naast vlees ook saus, brood en salades. Zo wordt een avondje barbecueën extra relaxed!

BBQ pakket ophalen of laten bezorgen

Al onze barbecue pakketten kunnen online besteld worden. Wij zorgen ervoor dat het pakket klaarstaat in onze slagerij in Schijndel. Sommige BBQ pakketten bezorgen we van maandag tot en met zondag in de omgeving. Let op: het bezorgen van een barbecue is alleen voor groepen groter dan twintig personen.

Direct bestellen

Een compleet BBQ pakket online bestellen en ophalen in onze winkel.

Kies uw favoriete BBQ pakket: alleen vlees

Al onze ‘alleen vlees’ pakketten bevatten een selectie van het lekkerste vlees voor op de barbecue. Van tijdloze klassiekers in het BBQ pakket ‘ouderwets genieten’ tot een pakket met bijzondere stukken vlees in het pakket ‘van de chef’.

Kies uw favoriete BBQ pakket: compleet

Onze complete barbecue pakketten bevatten niet alleen het lekkerste vlees, maar ook verschillende salades, saus en brood.

Kies voor BBQ vlees van de specialist

Als BBQ liefhebber uit Liempde bent u altijd op zoek naar het lekkerste vlees. Bij Slagerij Dennis van de Ven zijn we gespecialiseerd op het gebied van BBQ. We weten wat er nodig is om een avondje barbecueën te laten slagen. We stellen onze pakketten met de grootst mogelijke zorg samen en zijn altijd op zoek naar nieuwe producten.

Al ons vlees wordt ambachtelijk bereid. Van varkensvlees en rundvlees tot lamsvlees sen kip: in onze slagerij zorgen we er altijd voor dat het vlees uit ons BBQ assortiment van dezelfde hoge kwaliteit is als de rest van ons vlees. Bent u van plan een avondje te BBQ’en in Liempde, dan kunt u het lekkerste vlees voor de bbq gemakkelijk ophalen in onze slagerij in Schijndel.

Alleen BBQ vlees bestellen

Het lekkerste vlees voor op uw barbecue? Dat bestelt u bij Slagerij Dennis van de Ven. Bekijk en bestel onze 'alleen vlees' pakketten nu online: