Grote stukken vlees

Bij Slagerij Dennis van de Ven vinden we ambacht belangrijk. De lekkerste van Schijndel word je niet zomaar. Laat u overtuigen door deze topstukken. Wij geven graag meer informatie over de bereiding!

Dieren
Dieettypes
Collectie
Bavette
Grof van draad, verrassend lekker!
€ 3,50 100 gram
Boerenkarbonade
Verrassende Karbonade om te delen
€ 9,98 per
Boston Butt
Combinatie van het varken; schouder en procureur
€ 16,50 1000 gram
Buikspek
Verrassend lekker, vol van smaak
€ 1,60 100 gram
Cote de Boeuf
Een stoere steak. Rib-eye met been. Perfect voor op de barbecue of oven!
€ 3,50 100 gram
Entrecote Stuk
Voor iemand die houdt van een mals stukje rundvlees met een randje vet
€ 3,80 100 gram
Flat iron steak
Voor de echte vleesliefhebbers.
€ 35,00 1000 gram
Gebraden Sparerib
Heerlijk gekruid, verrassend lekker
€ 1,90 100 gram
Kogelbiefstuk ( aan het stuk )
Het chique broertje van de biefstuk
€ 4,10 100 gram
Malse biefstuk (aan het stuk)
Malse biefstuk, vol van smaak
€ 3,40 100 gram
Picanha
Voor de echte vleesliefhebbers.
€ 3,50 100 gram
Procureur
Procureur, een varkensnek zonder been. Een mooi doorregen stuk varkensvlees vol van smaak
€ 1,65 100 gram
Procureur rollade
Procureur, een varkensnek zonder been. Een mooi doorregen stuk varkensvlees vol van smaak
€ 1,65 100 gram
Ribeye steak
Heerlijk doorregen steak.
€ 4,00 100 gram
Rosbief
Rundvlees om rosé te bereiden
€ 3,30 100 gram
Rosbief rollade
Ouderwets gekruid
€ 3,50 100 gram
Runderhaas / Ossenhaas (aan het stuk)
Het aller malste stukje rundvlees.
€ 7,50 100 gram
Spare rib Vers
Baby back ribs, Maak je unieke spare rib zelf
€ 1,30 100 gram
Varkensfilet rollade
Gekruide varkensfilet rollade
€ 2,50 100 gram