Kogelbiefstuk ( aan het stuk )
Omschrijving

Kogelbiefstuk is het chique broertje van de biefstuk en is afkomstig van een rund. Kogelbiefstuk wordt gesneden van kogel bovenbil of van kogel spierstuk. 
Kogelbiefstuk aan het stuk is zeker een heerlijk mals. Echt een aanrader. Bij vacuüm verpakt kan de kogelbiefstuk gekoeld 8 dagen worden bewaard.

Omdat portioneren handwerk is kan het gewicht een kleine afwijking hebben.

Bereiding:
Laat het vlees iets op kamertemperatuur komen.
Minimaal 3 uur in de oven op 50 graden. Belangrijk; Controleer de oven.
Daarna rondom stevig aanbakken.
Kern 48-53 graden.

Tip: Laat het vlees even rusten voordat u het aansnijd!

Kogelbiefstuk ( aan het stuk )

Het chique broertje van de biefstuk

Kies een gewicht
Vacuum?
€ 3,80
100 gram
€ 38,00 per Kilo
Allergenen en ingrediënten
Rundvlees
Allergenenvrij
Nederland
Ja
Ja