Barbecue huren

Geen eigen barbecue? Bij 'BBQ van de Chef Compleet', 'Alles Kan Compleet' Groeps BBQ compleet en huurt u indien gewenst een BBQ bij ons.

BBQ bezorgen in en rondom Schijndel

De BBQ pakketten 'Van de Chef Compleet' en 'Alles Kan Compleet' kunt u tegen betaling en bij minimaal 20 personen op maandag tot en met zaterdag door ons laten bezorgen en/of ophalen. Heeft u de barbecue op zondag? Dan bezorgen we alles op zaterdag in koelboxen zodat u het goed kunt bewaren tot zondag.

  • Kosten in Schijndel en omgeving (max ± 5 km): voor bezorgen €17,50 en voor ophalen €17,50

BBQ pakketten ophalen

Al onze barbecue pakketten (inclusief de BBQ) zijn gemakkelijk zelf op te halen met uw eigen auto.

Slager komt bakken

Lekker relaxed BBQ-en met een groot aantal gasten? Naast verschillende BBQ pakketten kunt u, als extra service, ook een van onze slagers inclusief barbecue bestellen en het vlees voor u laten bereiden. De slager voorziet u en uw gasten 2 uur lang van de lekkerste stukjes gegrild vlees en is in totaal 3 uur lang aanwezig om de barbecue klaar te zetten en weer op te ruimen.

Bel de Slagertje Ven BBQ lijn!

Voor kleine bestellingen tot maximaal 15 personen kunt u de Slagertje Ven BBQ lijn bellen! De Slagertje Ven BBQ-lijn is er ook voor alle vragen over uw BBQ of voor de bereiding van een bepaald stuk vlees.

  • 's morgens op werkdagen voor 10:00 gebeld, 's avonds tussen 17:00 en 18:00 klaar om af te halen!

Bel of WhatsApp de Slagertje Ven BBQ lijn: