Het lekkerste vlees voor de feestdagen: boshaasje

Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we natuurlijk weer het lekkerste vlees voor de feestdagen. Naast ons standaard assortiment hebben we een aantal bijzondere vleessoorten. Eén daarvan is het boshaasje.

Wat is het?

Gekruide varkenshaas gevuld met kruidenkaas, op een bedje van hollandaisesaus en groente. Dit wordt aangevuld met champignons en omwikkeld met ontbijtspek. Een waanzinnige combinatie. Dit heerlijke stukje vlees varieert tussen de 650 en 750 gram. Het is uitermate geschikt om te delen met twee à drie personen.

Wat heb je nodig?

Alles wat je voor een boshaasje nodig hebt is een oven.

Bereiding

Laat het vlees iets op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 160 graden en gaar het boshaasje in circa 40 minuten tot het vlees een kerntemperatuur van 62 tot 78 graden heeft. 

Om dit te checken kun je een kernthermometer gebruiken. Deze is verkrijgbaar in onze webshop.

Boshaasje maken? Bestel direct uit onze webshop: