Het lekkerste vlees voor de feestdagen: carpacciorollade

Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we natuurlijk weer het lekkerste vlees voor de feestdagen. Naast ons standaard assortiment hebben we een aantal bijzondere vleessoorten. Eén daarvan is de carpacciorollade.

Wat is het?

De carpacciorollade is de Porsche onder de rollades. Malse rosbief gevuld met rucola, parmaham, pijnboompit en oude kaas. 

Om hem nog lekkerder te maken adviseren wij de rollade te marineren met zeezout, peper of een knoflookmarinade. Wat is er nu mooier dan de carpacciorollade met de perfecte garnering op tafel aan te snijden voor uw gasten?

Wij rekenen 200 gram per persoon.

Wat heb je nodig?

Een pan of oven en eventueel zout, peper of knoflookmarinade.

Bereiding

Voor bereiding in de pan rekenen we 15 à 20 minuten per pond. In de oven kan de carpacciorollade in een vacuumzak worden klaargemaakt. De rollade moet dan drie uur in de oven op 50 graden tot de rollade een kerntemperatuur heeft tussen de 48 en 53 graden. Een kernthermometer is verkrijgbaar in onze webshop.

Carpacciorollade maken? Bestel direct uit onze webshop: