Het lekkerste vlees voor de feestdagen: rollade van de chef 

Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we natuurlijk weer het lekkerste vlees voor de feestdagen. Naast ons standaard assortiment hebben we een aantal bijzondere vleessoorten. Eén daarvan is de rollade van de chef.

Wat is het?

De rollade van de chef is een gevulde varkensfiletrollade. De rollade wordt van binnen ingesmeerd met een marinade, snufje tomaten brunchetta en een lekkere hamsoort. De buitenkant wordt gekruid, maar alles in verhouding. Deze rollade is op verschillende manieren te bereiden.

Tip: maak van de aanbaksels een lekkere jus of saus!

Wat heb je nodig?

Pan en oven.

Bereiding

Laat het vlees iets op kamertemperatuur komen. Bak de rollade rondom stevig aan. Verwarm ondertussen de oven voor op 135 graden en gaar de rollade in circa 35 tot 45 minuten tot het vlees een kerntemperatuur heeft tussen de 58 en 65 graden. Een kernthermometer is verkrijgbaar in onze webshop.

Rollade van de chef maken? Bestel direct uit onze webshop: