BBQ'en in Den Dungen?

Bestel een barbecue pakket bij Slagerij Dennis van de Ven!

Bestel het lekkerste BBQ pakket van Den Dungen en omstreken!
Bestel een BBQ bij Slagerij Dennis van de Ven

BBQ bestellen vanuit Den Dungen? 

Al onze barbecue pakketten zijn online te bestellen, waarna het gemakkelijk op te halen is in onze winkel. Ga direct naar onze BBQ webshop:

Barbecue in Den Dungen

Bij Slagerij Dennis van de Ven weten we: in Den Dungen houden ze wel van een goede BBQ! Om een barbecue te laten slagen, mag kwaliteitsvlees niet ontbreken. 

Ga je in Den Dungen BBQ'en? Kom dan langs in onze slagerij om een lekker barbecue pakket op te halen. We hebben een ruim assortiment met BBQ pakketten die u gemakkelijk online kunt bestellen, maar we adviseren u ook graag in de winkel.

Ons uitgebreide BBQ assortiment 

Voorheen was de zomer vooral geschikt om te BBQ'en, maar tegenwoordig zijn er steeds meer enthousiastelingen die het hele jaar door de barbecue aansteken. Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we een uitgebreid assortiment als het aankomt op BBQ vlees, zodat u volop kunt variëren. Of u nu met een grote groep bent of juist met een intiem gezelschap: er is altijd wel een pakket dat past bij uw vraag. 

De herkomst van ons BBQ vlees

Ons vlees wordt geselecteerd op kwaliteit en herkomst. Bij een BBQ is het niet minder belangrijk om te kiezen voor kwaliteitsvlees. Dit proef je terug! 

BBQ vlees van een slager kan het verschil maken tussen een goede en een geweldige barbecue. Ontdek zelf het verschil door je volgende BBQ pakket bij ons te bestellen.

De BBQ specialisten

Een BBQ specialist word je niet zomaar. Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we veel ervaring op het gebied van barbecueën. We staan zelfs regelmatig op evenementen te bakken. We durven dus met een gerust hart te stellen dat we specialisten zijn en precies weten wat ervoor nodig is om er een onvergetelijke BBQ van te maken. Bij het samenstellen van onze BBQ pakketten hebben we onze ervaring, smaak en kennis meegenomen. 

Onze barbecue pakketten

Kies uit onze complete BBQ pakketten (met brood, salades en sauzen) of onze alleen vlees pakketten. Al onze BBQ pakketten zijn gemakkelijk te bestellen in onze BBQ webshop

Compleet BBQ pakket bestellen 

Een compleet BBQ pakket online bestellen en ophalen in onze winkel.

Kies uw favoriete BBQ pakket: alleen vlees

Al onze ‘alleen vlees’ pakketten bevatten een selectie van het lekkerste vlees voor op de barbecue. Van tijdloze klassiekers in het BBQ pakket ‘ouderwets genieten’ tot een pakket met bijzondere stukken vlees in het pakket ‘van de chef’.

Kies uw favoriete BBQ pakket: compleet

Onze complete barbecue pakketten bevatten niet alleen het lekkerste vlees, maar ook verschillende salades, saus en brood.

Kies voor BBQ vlees van de specialist

BBQ liefhebbers uit Den Dungen opgelet: bij ons bent u altijd aan het juiste adres voor het lekkerste vlees. Een stukje omrijden wordt ineens minder erg als je weet dat je voor kwaliteit gaat.  

We bereiden al ons vlees op ambachtelijke wijze. Ook ons BBQ vlees krijgt diezelfde behandeling. U hoeft het alleen nog maar te bakken en u weet zeker dat het een geslaagde avond wordt. 

Alleen BBQ vlees bestellen

Het lekkerste vlees voor op uw barbecue? Dat bestelt u bij Slagerij Dennis van de Ven. Bekijk en bestel onze 'alleen vlees' pakketten nu online: