Barbecue Sint-Michielsgestel

Bestel het lekkerste BBQ pakket van Sint-Michielsgestel en
omstreken in onze BBQ webshop!

Bestel het lekkerste BBQ pakket van Gestel en omstreken!
Bestel een BBQ bij Slagerij Dennis van de Ven

Barbecue Sint Michielsgestel

Voor veel mensen gaan een goede barbecue en lekker weer samen. Bij Slagerij Dennis van de Ven vinden we dat goed vlees de belangrijkste voorwaarde voor een lekkere BBQ is. Bij Slagerij Dennis van de ven hebben we dan ook het lekkerste vlees voor op de barbecue. Ga je in Gestel BBQ’en? Bestel je barbecue pakket dan online in onze webshop en haal het op in onze winkel.

Uitgebreid BBQ assortiment

Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we een uitgebreid assortiment als het aankomt op BBQ vlees. We selecteren al ons vlees op de kwaliteit en herkomst. Ook als je gaat BBQ’en is kwaliteitsvlees belangrijk! De kwaliteit van het vlees proef je. Ervaar zelf het verschil tussen goed en geweldig barbecue vlees door één van onze BBQ pakketten te bestellen!

De BBQ specialisten

Bij Slagerij Dennis van de Ven noemen we onszelf BBQ specialisten. Dat doen we niet zomaar; we hebben jarenlange ervaring op het gebied van BBQ’en. Voor grote groepen of juist voor een klein gezelschap: wij weten precies wat er nodig is om er een onvergetelijke maaltijd van te maken. Op basis van onze ervaring, smaak en kennis hebben we voor verschillende groepen een perfect pakket samengesteld. Voor de keukenprinsen en -prinsessen hebben we pakketten met alleen vlees, terwijl onze complete pakketten juist geschikt zijn voor iedereen die geen zin heeft om in de keuken te staan.

BBQ pakketten alleen vlees

De naam van onze ‘alleen vlees’ pakketten zegt het al. Deze barbecue pakketten bevatten een selectie van het lekkerste vlees voor op de barbecue. Van een pakket vol klassiekers (ouderwets genieten) tot een pakket met veel bijzonder vlees (van de chef): met een BBQ pakketten van Slagerij Dennis van de Ven wordt je barbecue gegarandeerd een feest!

BBQ pakketten compleet

Geen zin in een lange voorbereiding? Bij Slagerij Dennis van de Ven zorgen we ervoor dat alles geregeld wordt! Onze complete BBQ pakketten bevatten naast het lekkerste vlees ook salades, sauzen, brood en kruidenboter.

Zelf vlees uitkiezen

Liever geen standaard pakket? Bij Slagerij Dennis van de Ven
hebben we ook bijzondere stukken vlees die perfect zijn voor de BBQ. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze côte de boeuf of boston butt?

De lekkerste BBQ van Sint-Michielsgestel

Ga je barbecueën in Gestel? Dan wil je natuurlijk het lekkerste vlees. Gelukkig hoef je niet lang te zoeken, want bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we het lekkerste, ambachtelijke vlees voor op de BBQ. In ons barbecue-assortiment vindt u onder andere varkensvlees, rundvlees, lamsvlees, kalfsvlees en kip. Welk vlees er ook op de barbecue gaat, bij ons staat kwaliteit altijd centraal. Wij geloven dat ons vlees de moeite waard is om een stukje om te rijden!

BBQ pakketten online bestellen

Slagerij Dennis van de Ven is gevestigd in Schijndel, vlakbij Gestel. Al onze pakketten en barbecues zijn gemakkelijk zelf op te halen. Onze BBQ pakketten ‘van de chef compleet’ en ‘alles kan compleet’ kunnen tegen betaling en vanaf 20 personen op maandag tot en met zaterdag worden bezorgd. Voor het bezorgen van de bestelling of het eventueel ophalen van borden en bestek rekenen we €15. Ben je van plan om op zondag te barbecueën? Dan zetten wij op zaterdag alles klaar in koelboxen. Hierin kan het vlees goed bewaard worden tot en met zondag.

BBQ’en met vlees van de slager

Bij Slagerij Dennis van de Ven weten we dat goed vlees het verschil kan maken. Voorheen waren klassiekers zoals saté en hamburgers het meest geliefd op de barbecue. De laatste jaren is dat aan het verschuiven. Steeds vaker worden steaks en spareribs gehaald voor de BBQ. Ook in onze slagerij hebben we een uitgebreide selectie van grotere stukken vlees die perfect zijn voor op de barbecue. Wilt van uw barbecue ook iets bijzonders maken? Breng dan een bezoek aan onze slagerij vanuit Sint-Michielsgestel.