Barbecue Veghel

Bestel het lekkerste BBQ pakket van Veghel en
omstreken in onze BBQ webshop!

BBQ'en in Veghel?
Bestel een barbecue pakket bij Slagerij Dennis van de Ven!

Bestel een BBQ bij Slagerij Dennis van de Ven

Het hoofdingrediënt voor een goede barbecue is natuurlijk goed vlees! Bij Slagerij Dennis van de Ven zijn we gespecialiseerd in barbecue-vlees. Kom je uit Veghel? Bestel dan een van onze BBQ pakketten en haal het op in onze winkel.

Barbecueën is hot! Daarom hebben we bij Slagerij Dennis van de Ven een uitgebreid assortiment vlees voor op de barbecue. We selecteren het vlees op kwaliteit en herkomst en dat proef je terug.  We hebben Kies uit één van onze lekkere BBQ pakketten.

Bestel uw vlees bij dé BBQ specialisten

Bij Slagerij Dennis van de Ven zijn we zelf grote liefhebbers van barbecue. Als BBQ specialisten weten we dus precies wat er in een goed BBQ pakket moet zitten. Op basis van onze ervaring, smaak en kennis hebben we voor verschillende groepen een perfect pakket samengesteld. Zo hebben we complete pakketten en alleen vlees pakketten.

BBQ pakketten alleen vlees

De naam van onze ‘alleen vlees’ pakketten zegt het al. Deze barbecue pakketten bevatten een selectie van het lekkerste vlees voor op de barbecue. Van een pakket vol klassiekers (ouderwets genieten) tot een pakket met veel bijzonder vlees (van de chef): met een BBQ pakketten van Slagerij Dennis van de Ven wordt je barbecue gegarandeerd een feest!

BBQ pakketten compleet

Geen zin in een lange voorbereiding? Bij Slagerij Dennis van de Ven zorgen we ervoor dat alles geregeld wordt! Onze complete BBQ pakketten bevatten naast het lekkerste vlees ook salades, sauzen, brood en kruidenboter.

Zelf vlees uitkiezen

Liever geen standaard pakket? Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we ook bijzondere stukken vlees die perfect zijn voor de BBQ. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze côte de boeuf of boston butt?

De lekkerste BBQ van Veghel

Ga je barbecueën, dan wil je lekker vlees in huis halen. Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we dat! Het goede nieuws: onze slagerij ligt op steenworp afstand van Veghel. 

Bij Slagerij Dennis van de Ven hebben we een groot assortiment met ambachtelijk bereid vlees. Van varkensvlees en rundvlees tot lamsvlees, kalfsvlees en kip: bij ons staat kwaliteit staat altijd centraal. Al het vlees uit ons BBQ assortiment is dan ook van dezelfde hoge kwaliteit als ons andere vlees.

Slagerij Dennis van de Ven is gevestigd in Schijndel, op slechts tien minuten rijden vanaf Veghel. Al onze pakketten en barbecues zijn gemakkelijk zelf op te halen.

Bezorging in Veghel

Onze BBQ pakketten ‘van de chef compleet’ en ‘alles kan compleet’ kunnen tegen betaling en vanaf 20 personen op maandag tot en met
zaterdag worden bezorgd. Voor het bezorgen van de bestelling of het eventueel ophalen van borden en bestek rekenen we €15. Ben je van plan om op zondag te barbecueën? Dan zetten wij op zaterdag alles klaar in koelboxen. Hierin kan het vlees goed bewaard worden tot en met zondag.

BBQ’en met vlees van de slager

Bijna de helft van alles bbq’ers haalt hun vlees bij slager. Met name mensen die op een keramische kamado-bbq bakken (zoals een Big Green Egg) geven de voorkeur aan barbecuevlees van een ambachtelijke slager. Bij Slagerij Dennis van de Ven weten we dat goed vlees het verschil kan maken. Voorheen waren klassiekers zoals saté en hamburgers het meest geliefde vlees voor op de barbecue. De laatste jaren is dat aan het verschuiven. Steeds vaker worden steaks en spareribs gehaald voor de BBQ. Ook in onze slagerij hebben we een uitgebreide selectie van grotere stukken vlees die perfect zijn voor op de barbecue. Wil jij van je barbecue ook iets bijzonders maken? Breng dan een bezoek aan onze slagerij vanuit Veghel.